Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videoesittely: Tällainen Samsung Galaxy S6 on

7
Puhelinvertailu

Videoesittely: Tällainen Samsung Galaxy S6 on
Tuttuun tyyliin Samsung on julkaissut uunituoreista Galaxy S6 -lippulaivapuhelimistaansa viralliset hands on -videot, joissa käydään läpi puhelimien teknisiä yksityiskohtia läpi ja kerrotaan selkokielellä mitä kaikki uudet ominaisuudet oikein käytännössä tarkoittavat.

Kolmeen videoon jaotellussa hands on -sarjassa käydään läpi puhelimen muotoilua ja tekniikkaa. Omaksi videoksi on lohkaistu Galaxy S6 -puhelimien kameran esittely.

Galaxy S6 ja S6 edge ovat hyvin pitkälle samat puhelimet – ainoa merkityksellinen ero on edge-mallin puhelimen reunoille kaareutuva näyttö. Kaareva näyttö tuo puhelimelle reilusti lisähintaa, sillä Galaxy S6:n suositushinta on 699 euroa, kun taas S6 edgen hinnat alkavat 849 eurosta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
ihgigiiffkx (vahvistamaton)

1

Milloin tulee videoesittely MWC:n kovimmasta laitteesta josta uutisoitte pari päivää sitten näin: "MWC:n kovin uutuus tulikin Lenovolta"? Eipä ole tullut muita uutisia ko. laitteesta, vaikka piti kuulema olla kovin laite. Toisaalta tästä varmadti floppaavasta laitteesta on joka toinen uutinen. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ihgigiiffkx:

Milloin tulee videoesittely MWC:n kovimmasta laitteesta josta uutisoitte pari päivää sitten näin: "MWC:n kovin uutuus tulikin Lenovolta"? Eipä ole tullut muita uutisia ko. laitteesta, vaikka piti kuulema olla kovin laite. Toisaalta tästä varmadti floppaavasta laitteesta on joka toinen uutinen. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.

Saman huomannu. Pelkkää Samsungia joka uutinen täynnä. Aika omituista mielestäni medialta joka ilmoitetaan riippumattomaksi

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
failsung (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ihgigiiffkx:

Milloin tulee videoesittely MWC:n kovimmasta laitteesta josta uutisoitte pari päivää sitten näin: "MWC:n kovin uutuus tulikin Lenovolta"? Eipä ole tullut muita uutisia ko. laitteesta, vaikka piti kuulema olla kovin laite. Toisaalta tästä varmadti floppaavasta laitteesta on joka toinen uutinen. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.

Saman huomannu. Pelkkää Samsungia joka uutinen täynnä. Aika omituista mielestäni medialta joka ilmoitetaan riippumattomaksi

Juu, aika vähän täällä oikeita uutisia enää. Olen odotellut uutista Gartnerin luvuista älypuhelinmarkkinaosuuksista. Tuskin sitä uutista tänne tulee, koska luvut eivät mairittele Samsungia.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti failsung:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ihgigiiffkx:

Milloin tulee videoesittely MWC:n kovimmasta laitteesta josta uutisoitte pari päivää sitten näin: "MWC:n kovin uutuus tulikin Lenovolta"? Eipä ole tullut muita uutisia ko. laitteesta, vaikka piti kuulema olla kovin laite. Toisaalta tästä varmadti floppaavasta laitteesta on joka toinen uutinen. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.

Saman huomannu. Pelkkää Samsungia joka uutinen täynnä. Aika omituista mielestäni medialta joka ilmoitetaan riippumattomaksi

Juu, aika vähän täällä oikeita uutisia enää. Olen odotellut uutista Gartnerin luvuista älypuhelinmarkkinaosuuksista. Tuskin sitä uutista tänne tulee, koska luvut eivät mairittele Samsungia.

Turha odottaakkaan

Vastaa
teppoI
teppoI

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti failsung:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ihgigiiffkx:

Milloin tulee videoesittely MWC:n kovimmasta laitteesta josta uutisoitte pari päivää sitten näin: "MWC:n kovin uutuus tulikin Lenovolta"? Eipä ole tullut muita uutisia ko. laitteesta, vaikka piti kuulema olla kovin laite. Toisaalta tästä varmadti floppaavasta laitteesta on joka toinen uutinen. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.

Saman huomannu. Pelkkää Samsungia joka uutinen täynnä. Aika omituista mielestäni medialta joka ilmoitetaan riippumattomaksi

Juu, aika vähän täällä oikeita uutisia enää. Olen odotellut uutista Gartnerin luvuista älypuhelinmarkkinaosuuksista. Tuskin sitä uutista tänne tulee, koska luvut eivät mairittele Samsungia.

Turha odottaakkaan

Q4 myyntilukuja käsiteltiin jo Samsungin tulosraportin ja IDC:n tutkimuksen pohjalta tammikuussa. Taisimme itse asiassa olla ensimmäinen saitti suomessa, joka edes spekuloi Applen ohittaneen Samsungin jouluna.

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset/...inmerkki-iphone

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset/...-q4-2014-myynti

Olen kuvitellut, että alaa seuraaville on jo tullut päivän selväksi, että Samsungin ja Applen ero myyntimäärissä on lähes olematon. Tämän vuoksi Gartnerin lukujen uutisointi ei ole ollut prioriteettilistalla kovin korkealla MWC:n ja GDC:n aikaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
uutisia_kaipaava (vahvistamaton)

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti teppoI:Q4 myyntilukuja käsiteltiin jo Samsungin tulosraportin ja IDC:n tutkimuksen pohjalta tammikuussa. Taisimme itse asiassa olla ensimmäinen saitti suomessa, joka edes spekuloi Applen ohittaneen Samsungin jouluna.

linkki

linkki

Olen kuvitellut, että alaa seuraaville on jo tullut päivän selväksi, että Samsungin ja Applen ero myyntimäärissä on lähes olematon. Tämän vuoksi Gartnerin lukujen uutisointi ei ole ollut prioriteettilistalla kovin korkealla MWC:n ja GDC:n aikaan.


Olen kuvitellut että alaa seuraaville on tullut päivän selväksi että SGS6 on jo julkaistu ja sillä on tietys speksit. Silti siitä tulee "uutisia" tämän tästä. :)

Gartnerin luvut ovat kuitenkin uutinen eikä "uutinen".

Huolestuttavinta Samsungin kannalta on laskeva trendi. Jos markkiaosuuskatsaus tehtäisiin yli 150€ puhelimiin, niin kuinka katastrofaaliset luvut olisivat silloin. Alkaa olla Samsungilla Nokian merkkejä kun yrittävät keinolla millä hyvänsä pitää älypuhelinten markkinaosuuttaan ylhäällä. Kalliimmat eivät myy ja halvempia pusketaan linjalta, jotta markkinaosuus säilyisi.

Vastaa
Ketola
Ketola

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti failsung:

Juu, aika vähän täällä oikeita uutisia enää. Olen odotellut uutista Gartnerin luvuista älypuhelinmarkkinaosuuksista. Tuskin sitä uutista tänne tulee, koska luvut eivät mairittele Samsungia.

Näihin saanee vastailla maailman tappiin, mutta silläkin uhalla kommentoin taas näitä kommentteja.

Toimituksemme kirjoittaa itse valitsemistaan aiheista täysin mediamyynnistä riippumatta. Ei ole tainnut paljon Samsungin mainoksia näkyä vaikka uutisia heidän tuotteistaan olisi ollut enemmänkin?

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ihgigiiffkx:

Milloin tulee videoesittely MWC:n kovimmasta laitteesta josta uutisoitte pari päivää sitten näin: "MWC:n kovin uutuus tulikin Lenovolta"? Eipä ole tullut muita uutisia ko. laitteesta, vaikka piti kuulema olla kovin laite. Toisaalta tästä varmadti floppaavasta laitteesta on joka toinen uutinen. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.

Mikäli Lenovo julkaisee videomateriaalia laitteesta kirjoitetaan siitä ilomielin. Koska emme itse MWC-messuille paikanpäälle pääse, täytyy uutisoinnissa luottaa valmistajien tarjoamaan ja tuottamaan materiaaliin. Viime vuosina Samsung on ollut tässä ylivoimaisesti aktiivisin, joka helposti heijastuu myös uutisoinnin määrään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja