Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 8.1 Update 2:ssa uusi Asetukset-sovellus

Manu Pitkänen

Lumioille tulevasta uudesta päivityksestä paljastui lisää tietoa
Microsoftin kehittäjäportaali paljasti jo helmikuun puolivälissä Windows Phone 8.1 -puhelimille tarkoitetun uuden Update 2- eli GDR2-päivityksen. Kovin paljoa portaali ei kertonut päivityksen sisältämistä uusista ominaisuuksista, mutta Windows Central esittelee videolla paria ominaisuutta, joita ei aiemmin Lumioissa ole nähty.

MWC-messuilla uutta Lumia 640 -puhelinta näpelöimään päässyt Windows Central huomasi esittelymallien olevan varustettu Windows Phone 8.1 Update 2:lla. Päivitetyssä Windows Phonessa on uusi Asetukset-sovellus, jossa eri asetukset on ryhmitelty omiin kategorioihin yhdelle sivulle. Ryhmittely on tehty lähinnä väliotsikkojen avulla, joten se poikkeaa voimakkaasti Windows 10:ssä käytetystä luokittelumallista.


Lisäksi Windows Phone 8.1 Update 2:ssa on mahdollista luoda asetuskohtaisia tapahtumaruutuja aloitusnäytölle.

Microsoft ei ole esitellyt päivitystä vielä virallisesti, joten lisää tietoa on varmasti luvassa vielä ennen kesää.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja