Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:n näytössä odottamaton ongelma?

1
PuhelinvertailuGalaxy S6 -julkaisu sujui Samsungilta varsin onnistuneesti ja sekä paikan päältä että verkosta on kuultu paljon ihailevia kommentteja erityisesti yhtiön Galaxy S6 edge -mallista.
Laitteiden speksit ovat kohdillaan ja erityisesti uusi QHD-resoluution näyttö tuo Samsungin ykkösmallin jälleen vähintään kilpailijoiden tasolle myös tarkkuuden osalta. Yksi ongelma vaikuttaa kuitenkin riivaavan näyttöä, kertoo G for Games.

Kuten yllä olevalta videolta näkyy, niin Galaxy S6:n näyttö ei rekisteröi kosketusta aivan reunoihin asti. Sama vika vaivaa myös edge-mallia, mutta ei yhtä pahasti. Nähtäväksi jää onko ongelma kaikissa jo valmistetuissa laitteissa ja onko se korjattavissa ohjelmistopäivityksellä. Samsung ei ole vielä kommentoinut tapausta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kiedis
Kiedis

1

Kyseessä ei ole ongelma tai vika eikä siinä ole sinänsä mitään erikoista, joten kyse lienee nyt harhaanjohtavasta otsikosta ja uutisoinnista.

Teknistä syytä ratkaisuun en osaa sanoa, mutta sama on joka mallissa. Mitään käytännön ongelmaa siitä ei käyttäjälle synny.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja