Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp-käyttäjät hämmentyivät – Käyttäjille jaetaan "ikuisia" estoja

3
Manu Pitkänen

WhatsApp-käyttäjät hämmentyivät – Käyttäjille jaetaan ikuisia estoja
WhatsAppillä ei tykätä yhtään siitä, että sen palveluja käytetään kolmansien osapuolien sovellusten kautta (esim. WhatsApp+, WhatsApp Reborn tai OgWhatsapp). Niinpä Facebookin omistama palvelu onkin heilutellut keppiä epävirallisten sovellusten käyttäjille ja langettanut heille väliaikaisia 24 tunnin estoja.

Tämän väliaikaisen eston aikana käyttäjän tulee poistaa puhelimestaansa kolmannen osapuolen sovellus.

WhatsApp-käyttäjien keskuudessa syntyi hämmennystä tällä viikolla, kun WhatsApp+:n kehittäjä kertoi tällä viikolla WhatsAppin siirtyneen vuorokauden väliaikaisista estoista pysyviin estoihin. Hämmennystä on syntyi siitä, mitä pysyvä tai ikuinen esto oikein tarkoittaa käytännössä.

Ensikuulemalta voisi kuvitella, että WhatsAppin käyttäjät eivät voisi enää käyttää pikaivestipalvelua nykyisellä tilillä missään muodossa. Tämä ei kuitenkaan tarkalleen ottaen paikkansa: määräajan sijaan käyttäjät ovat estettyjä niin kauan, kunnes he poistavat kitkaa aiheuttavan epävirallisen sovelluksen puhelimestaansa. Asian vahvisti WhatsAppin edustaja TechCrunchille. Uutta profiilia uudella puhelinnumerolla ei siis tarvitse luoda, vaikka nykyinen tili joutuisikin WhatsAppin mustalle listalle.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

J248
J248

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hyperion98:

Miks kukaan edes käyttää epävirallista? Mikä niissä voi olla parempaa

Esimerkiksi Sailfish OS käyttikselle ei vielä löydy virallista natiivia WhatsApp-asiakasohjelmaa. Toki aina voi asentaa antero-version, mutta suurin osa käyttää mieluummin kolmannen osapuolen tekemää natiivia asiakasohjelmaa.

Itsellekin tuli juuri tästä syystä bänniä. Tämän ja muiden naurettavien rajoitusten vuoksi vaihdoin Telegrammiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
syöpäläinrn (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hyperion98:

Miks kukaan edes käyttää epävirallista? Mikä niissä voi olla parempaa

esim. whatsapp+ antaa huimat mahdollisuudet sovulluksen muokkaamiseen

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja