>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:n ohjekirja opastaa "ei-vaihdettavan" akun irroittamisessa

6
Matti Vähäkainu

Galaxy S6:n ohjekirja opastaa ei-vaihdettavan akun irroittamisessa
Samsung esitteli vihdoin MWC-messuilla Galaxy S -mallin, jonka materiaalit ovat taattua premiumia. Metallista ja lasista valmistetun Galaxy S6:n heikkous on tosin nyt, ettei akkua – tai takakuorta – saakkaan vaihdettua yhtä helposti kuin ennen.

Galaxy S6:n ja Galaxy S6 edgen akut ovat nyt siis nk. ei-vaihdettavaa mallia (non-replaceable), mutta siitä riippumatta Samsung on halunnut lisätä laitteen ohjekirjaan ohjeet akun vaihtamiseen, kertoo PhoneArena. Ilmeisesti Samsungilla on tiedossa kuinka tärkeä ominaisuus vaihdettava akku on joillekin käyttäjistä.

Akkua ei kuitenkaan kovin helposti saa vaihdettua lennosta, ellei kuljeta mukana työkalupakkia. Takapaneelin irroituksen jälkeen irroitettavana on 13 ruuvia, jonka jälkeen piirilevy irtoaa akun tieltä. Toimenpidettä ei suositella kuluttajille, vaan ainoastaan korjaajille ja palveluntarjoajille. Takuu ei myöskään korvaa toimenpiteen aikana tapahtuneita vahinkoja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

mcmopo
mcmopo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ypsilon:

Miten ton takakuoren saa irti?

Repimällä varmaankin. Samalla lailla kuin S5:ssa.

Vastaa
ypsilon
ypsilon

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Korrala:

Miksi pitäisi saada irti ???

Luitko uutisen? Siinä puhutaan akun vaihtamisesta ja kerrotaan ohjeet takakuoren irroittamiseksi...

Vastaa
Korrala
Korrala

5

Galaxy S6:n ja Galaxy S6 edgen akut ovat nyt siis nk. ei-vaihdettavaa mallia (non-replaceable)...siis samanlaisia kuin jo monessa muussakin mallissa, ei tarvitse päästä itse käsiksi, ja jos tulee vika, itse ainakin lähetäisin huoltoon, enkä alkaisi kikkailemaan akun vaihtoa, joku pykälä kuitenkin vaikuittaa takuunkin, jos itse alkaa vaihtamaan. Akut kyseisiin malleihin tuskin edes tulee yleiseen myyntiin.

Itse mietin, että onko kyseisissä malleissa todettu akku ongelmia, kun tuollaiset ohjeet mukaan antavat.

Vastaa
pentsu
pentsu

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ypsilon:

Luitko uutisen?

Nyt viimeistään voidaan todeta ettei lukenut.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.