Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Varastiko Apple kuvapalvelun latausikonin Apple Watchiin?

4
PuhelinvertailuApple esitteli eilen Apple Watchin kokonaisuudessaan, hintoineen kaikkineen. Designin tai edes sovellusten suhteen ei tullut juurikaan yllätyksiä, mutta yksi omituisuus käyttöliittymästä löytyi.

Tarkkaavaiset ovat huomanneet Applen liikkumista tarkastelevasta pyöreästä käyttöliittymästä jotain tuttua. Vielä tarkkaavaisemmat ovat yhdistäneet sen Imgur-kuvapalvelun latausikoniin (alla). Imgurin Director of Community Sarah Schaaf yllättyi sivustolla sanoin "Mitä hittoa. Onko tämä totta?"

Onko Apple mielestäsi kopioinut surutta Imguria vai onko kyseessä puhdas sattuma?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Juhannuspukki
Juhannuspukki

1

Epäilemättä latausikoni on kopioitu watchiin. Ja imgur taas on kopioinut sen seagaten logosta. Tämän pidemmälle en sitä osaa jäljittää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.