Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen App Store ei toimi – Microsoft repii huumoria ongelmista

3
Puhelinvertailu

Applen sovelluskaupat ovat olleet tänään usean tunnin ajan alhaalla, minkä takia Mac- ja iPhone-käyttäjät eivät ole ehkä voineet ostaa sovelluksia tai iBook-kirjoja App Storesta, iTunes Storesta, iBooks Storesta tai Mac App Storesta. Esimerkiksi Nokian tänään lanseeraama HERE-karttasovelluksen lataukset ovat estyneet.

Sisältökauppojen ongelmat alkoivat Applen mukaan tänään hieman kello 11.00. Sovelluskauppa on edelleen tavoittamattomissa monilla käyttäjillä. Myös iCloud Mail ja iCloud-kirjautumispalvelu kaatuivat samaan aikaan, mutta ne onnistuttiin palauttamaan toimintakuntoon parissa tunnissa.
Microsoft on päättänyt repiä vähän huumoria Applen ongelmista.

Päivitys. App Store on alkanut taas toimia, joten HEREn lataaminenkin onnistuu vihdoin.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

aapii
aapii

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti keijo123:


Yea sure, how about instagram and other supported apps? ;)

Kyllähän tuon instagraminkin näyttäisi saavan, jos tarvetta olisi?!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja