Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio julkaisi uuden Angry Birds -pelin

2
Manu Pitkänen

Rovio julkaisi uuden Angry Birds -pelin
Rovio on julkaissut uuden Angry Birds Stella Pop! -pelin maailmanlaajuisesti. Mobiilisovellus on ladattavissa Androidille ja iOS:lle.

Pelin markkinareaktioita kokeiltiin jo aikaisemmin soft-lanseeraamalla Stella Pop! Kanadassa. Reaktiot olivat ilmeisesti sen verran hyviä, että Rovio päätti tuoda Kingin Bubble Witch Saga -kloonin saataville muuallekin.

Rovion valikoimista löytyy myös Angry Birds Fight -peli, mutta sen laajemmasta julkaisusta ei ole vielä kerrottu mitään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jarppi99 (vahvistamaton)

1

Täytyy kai ruveta vaihtamaan puhelin mallia johonkin toiseen. Lumia 930 omistaja kun ei saa asennettua uusia angry birds pelejä. Nytkin tuli joku uusi angry birds pop. Jos ja android versio. Miksei voi tulla windows koskaan ensimmäisten joukolla. Jos tulee Windows versio pelistä niin se tulee Puomivuotta myöhemmin ja siinä välissä n no tullut jos ja android laitteelle jo uusi peli roviolta ja windows puhelimet saavat vanhan pelin.

Vastaa
muppis
muppis

2

Huvikseni latasin tablettiin ja kokeilin. Menee ihan saakelin vaikeaksi 15. kentän jälkeen. Ihan ei kuitenkaan tunnu valmiilta peliltä. Pelivinkit kentän alussa näytetään aina, vaikka olisi jo pelannut sitä kenttää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja