Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kilpailee jatkossa laadukkaammilla materiaaleilla

10
Matti Vähäkainu

Samsung kilpailee jatkossa laadukkaammilla materiaaleilla
Korean ylpeys Samsung on kokenut kolauksen, kun myynnin kasvu on hiipunut ja Apple on hiipinyt rinnalle ja ohi myyntilukemissa. Yhtiö onkin päättänyt, että kilpailuun vastataan entistä paremmilla ja laadukkaammilla materiaaleilla, kertoo Bloomberg.

Yhtiön mobiilitoiminnasta vastaava toimitusjohtaja JK Shin kertoi osakkeenomistajille perjantaina, että jatkossa Samsungin älypuhelimista voi odottaa laadukkaita materiaaleja, ohutta designia sekä korkean resoluution näyttöjä. Valinnat ovat tuttuja uusista Galaxy S6 -malleista, jossa käytetään metallia muovin sijaan ja jonka näyttö on markkinoiden tarkimpia.

Samsungin osake on lähtenyt jälleen kasvuun Galaxy S6:n julkistuksen jälkeen. Usko Samsungin myynnin kasvun elvyttämiseen on siis olemassa ja sitä helpotti tietysti hyvä julkistustilaisuus, jonka tähtenä nähtiin vakuuttava Galaxy S6 edge ja sen kahdelle sivulle kaareutuva näyttö.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

pentsu
pentsu

2

Ei olisi yhtään huono idea. Termi "akkukesto" vaan ei ilmeisesti kolahda nykykäyttäjiin samalla tavalla kuin termit "sulavuus",design", "ekosysteemi", "ytimet", "tuumat" jne...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tyytyväinen (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Ei olisi yhtään huono idea. Termi "akkukesto" vaan ei ilmeisesti kolahda nykykäyttäjiin samalla tavalla kuin termit "sulavuus",design", "ekosysteemi", "ytimet", "tuumat" jne...Mihin tarvitaan yli päivän akun kestoa? Itse ainakin lataan puhelinta aina kun mahdollista. Ja akku on kestänyt sitä hyvin jo 2v. Jos lähtee johonkin metsään rämpimään useammaksi päiväksi, niin akku kyllä kestää jos puhelinta ei käytä muuhun kuin soittamiseen.

Vastaa
Calileon
Calileon

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tyytyväinen:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Ei olisi yhtään huono idea. Termi "akkukesto" vaan ei ilmeisesti kolahda nykykäyttäjiin samalla tavalla kuin termit "sulavuus",design", "ekosysteemi", "ytimet", "tuumat" jne...Mihin tarvitaan yli päivän akun kestoa? Itse ainakin lataan puhelinta aina kun mahdollista. Ja akku on kestänyt sitä hyvin jo 2v. Jos lähtee johonkin metsään rämpimään useammaksi päiväksi, niin akku kyllä kestää jos puhelinta ei käytä muuhun kuin soittamiseen.

Esimerkiksi itselle olisi ollut tarvetta paremmalle akunkestolle edellisellä Tallinnan reissulla. Paljon tuli kuvia otettua, videota kuvattua, puhelimen navia käytettyä yms. Akku tyhjä kun takaisin laivaan päästiin. Ei nappaa kuljettaa varavirtapankkeja taskussa ja käyttää puhelinta kun siinä roikkuu joku 200g virtalähde. Joku voi kommentoida tietysti että suunnittele matka piirun tarkasti ennen lähtöä niin ei tarvitse tsekkailla kännykästä mitä tehdä, ja tulosta kartta paperille ja suunnista sillä, ja nauti reissusta vaan ja jätä kuvaaminen ja muu pois. Mutta koska näiden nykylaitteiden idea on juurikin edellämainitut asiat, niin olisi se mukava jos ne myös olisivat koko reissun ajan käytettävissä. Lisäksi ulkomailla kun puhelin on roaming -tilassa, vie se paljon enemmän akkua.

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

5

Ja lisäksi akkukesto on vähänkin raskaammalla käytöllä nykyisillä puhelimilla aika onnetonta. Ei kestä välttämättä edes päivää ilman sitä laturia.

Vastaa
temple69
temple69

7

Ihme marinaa taas vaihteeksi. Mitähän luureja mahdatte käyttää? Halppis lumia tai vastaava androidi, niin siinä tapauksessa en ihmettele yhtään.

Xperia Z3:lla olen päässyt jopa 7 tunnin Screen on -aikoihin yhdellä latauksella ilman virrasäästötilojen käyttöä. Stamina-tiloilla kestäisi todennäköisesti vielä paremmin.

Vastaa
Calileon
Calileon

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti temple69:

Ihme marinaa taas vaihteeksi. Mitähän luureja mahdatte käyttää? Halppis lumia tai vastaava androidi, niin siinä tapauksessa en ihmettele yhtään.

Xperia Z3:lla olen päässyt jopa 7 tunnin Screen on -aikoihin yhdellä latauksella ilman virrasäästötilojen käyttöä. Stamina-tiloilla kestäisi todennäköisesti vielä paremmin.

Riippuu paljon siitä mihin sen ajan käyttää. Kokeileppas pitää navigaattori päällä samaan aikaan kun kuvaat videota tai räpsit valokuvia ja sitten huonossa wifissa koitat ladata faceen tai instaan kuvia. Oma puhelin Lumia 920 (reippaat 2 vuotta käytössä ollut). Kyllä sekin kestää esim. videokatselussa tai nettiselailussa sen 7 tuntia helposti.

Vastaa
temple69
temple69

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Calileon:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti temple69:

Ihme marinaa taas vaihteeksi. Mitähän luureja mahdatte käyttää? Halppis lumia tai vastaava androidi, niin siinä tapauksessa en ihmettele yhtään.

Xperia Z3:lla olen päässyt jopa 7 tunnin Screen on -aikoihin yhdellä latauksella ilman virrasäästötilojen käyttöä. Stamina-tiloilla kestäisi todennäköisesti vielä paremmin.

Riippuu paljon siitä mihin sen ajan käyttää. Kokeileppas pitää navigaattori päällä samaan aikaan kun kuvaat videota tai räpsit valokuvia ja sitten huonossa wifissa koitat ladata faceen tai instaan kuvia. Oma puhelin Lumia 920 (reippaat 2 vuotta käytössä ollut). Kyllä sekin kestää esim. videokatselussa tai nettiselailussa sen 7 tuntia helposti.


Kyllä. Näyttö on kuitenkin yleensä se, mikä vie eniten akkua. Itse en esim. pelejä pelaa, mutta tulee työn puolesta (pysäköinninvalvoja) otettua kymmeniä, ellei jopa reilu sata kuvaa päivässä. Varsinkin jos on jokin iso tapahtuma kaupungissa.

Esim. Galaxy S4:llä pääsin parhaimmillaan ''vain'' ~4 tunnin screen on -aikoihin.

Vastaa
LaDeXi
LaDeXi

10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti temple69:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Calileon:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti temple69:

Ihme marinaa taas vaihteeksi. Mitähän luureja mahdatte käyttää? Halppis lumia tai vastaava androidi, niin siinä tapauksessa en ihmettele yhtään.

Xperia Z3:lla olen päässyt jopa 7 tunnin Screen on -aikoihin yhdellä latauksella ilman virrasäästötilojen käyttöä. Stamina-tiloilla kestäisi todennäköisesti vielä paremmin.

Riippuu paljon siitä mihin sen ajan käyttää. Kokeileppas pitää navigaattori päällä samaan aikaan kun kuvaat videota tai räpsit valokuvia ja sitten huonossa wifissa koitat ladata faceen tai instaan kuvia. Oma puhelin Lumia 920 (reippaat 2 vuotta käytössä ollut). Kyllä sekin kestää esim. videokatselussa tai nettiselailussa sen 7 tuntia helposti.


Kyllä. Näyttö on kuitenkin yleensä se, mikä vie eniten akkua. Itse en esim. pelejä pelaa, mutta tulee työn puolesta (pysäköinninvalvoja) otettua kymmeniä, ellei jopa reilu sata kuvaa päivässä. Varsinkin jos on jokin iso tapahtuma kaupungissa.

Esim. Galaxy S4:llä pääsin parhaimmillaan ''vain'' ~4 tunnin screen on -aikoihin.


Ootpa pitkään saanut pidettyä o.O Itsellä harvemmin SGS4:llä screen-on aikaa saa yli 2-3 tuntia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja