Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi versioon v1.068 - askel material designiin

2
Petteri Pyyny

HIGH.FI Uutisvahti päivittyi: Toivotut uudistukset mukaan - Korotan viiteen tähteen, loistava
Puoli vuotta sitten julkistimme ensimmäisen Android-sovelluksemme, HIGH.FI Uutisvahdin. Sovellusta on ladattu nyt yli 11'000 Android-laitteeseen ja kasvutahti on ollut erittäin mukavaa. Samalla olemme myös pyrkineet kuuntelemaan käyttäjiämme jatkuvasti kehitysideoiden suhteen, tavoitteenamme tehdä sovelluksesta juuri sellainen kuin käyttäjät toivovat.

Pistimme hetki sitten jakeluun uuden version sovelluksesta, tälläkin kertaa tuoden mukaan nimenomaan käyttäjien toiveita. Uusi versio kantaa versionumeroa v1.068 ja sisältää seuraavat muutokset:
  • uutislistoissa päivitä-napin painaminen vie samalla kyseisen listan alkuun
  • uutiskategorian nimen napauttaminen listoissa vie nyt kyseisen uutislistan alkuun
  • Material Designista tuttu yläpalkin häivytys listoja alaspäin skrollatessa on tuotu mukaan
  • sekalainen määrä bugikorjauksia

Olemme laatineet tulevalle puolelle vuodelle hyvinkin selkeän "tiekartan" sovelluksen kehityksen suhteen, mutta kuten aina, käyttäjiltä saatava palaute muokkaa toivelistaa ja suunnitelmia jatkuvasti.Sovellus löytyy tästä linkistä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Kiitoksia kaikille sovellusta arvioineille, käyttäneille ja meille palautetta lähettäneille. Ilman kannustavaa palautetta sovellus ei olisi kehittynyt tähän pisteeseen, jossa nyt ollaan. Erityisen mieltä lämmittävää on ollut se into, jolla osa käyttäjistä on sovelluksen kehitykseen osallistunut, kehitysideoiden, palautteen, bugiraporttien, jne kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RV770:

Iphone versiolle olis käyttöä.

Tavoite on, että tähän löydettäisiin tekijä viimeistään kesällä. Jos on tuttuina iOS-devaajia, joita kiinnostaa ns. vapaa-ajan projekti, josta vois kenties jotain tienatakin, käskekäähän ottamaan yhteyttä :-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja