Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn ykkösmallit saavat nyt Suomessa Android Lollipop -päivityksen

2
Matti Vähäkainu

Sonyn ykkösmallit saavat nyt Suomessa Android Lollipop -päivityksen
Sony on kertonut virallisessa blogissaan, että Android 5.0 Lollipop lähtee jakeluun sen suosituille huippumalleille Xperia Z3:lle ja Xperia Z3 Compactille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Sony kertoo, että seuraavan parin viikon aikana päivitys saapuu myös muille alueille ja uusille Xperia Z -malleille.

Uusi Android-versio tuo mukanaan Material Design -periaatteen mukaan rakennetun käyttöliittymän, uudistetun lukitusnäkymän ja notifikaatiot kustomointeneen, käyttäjäprofiilit ja vieras-moodin, Android for Work -sovellukset sekä paremmat kontrollit tallennustilan hallinnointiin.

Valitettavasti Sonyn muut mallistot eivät todennäköisesti saa Lollipop-päivitystä, vaan se rajoittuu ainoastaan Z-sarjan laitteisiin. Yhtiö ei ole vielä kertonut tilaisuudesta, jossa se aikoo esitellä tulevan Xperia Z4 -älypuhelimen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Pitkakoski
Pitkakoski

1

Toivottavasti Sony on hionut Lollipop-versiotaan huolella. Vaikka toki toivonkin päivitystä, olen ihan mielelläni pysytellyt hyvin toimineessa KitKat-versiossa. Nexus 7 (2012) oli päivityksen jälkeen suorastaan käyttökelvoton ja vasta desimaalipäivitykset ja laitteen tyhjääminen palauttivat laitteen käyttökelpoiseen tilaan.
Tämä päivitys on vähintään yhtä merkittävä kuin iOS 7 oli Applen laitteille, joten toivon testaamisen ja kehittämisen jatkuvan edelleen.

Vastaa
Makiluola
Makiluola

2

Minun Sony Xperia Z2 puhelin sai eilen 18.3.2015 Android 5.0 Lollipop päivityksen hieman ennen puolta yötä. Tein tämän päivityksen "On air". Päivitykseen meni aikaa noin puolisen tuntia. Päivityksen aikana puhelimen prosessori kuumeni todella paljon, koska sillä oli paljon työtä. Nyt puhelin on nopeampi käytettävyydeltään. Jotain pieniä muutoksia tuli näytön ulkonäköön ja osaan eri ohjelmien ilmoituskuvakkeista tuli tämän ohjelmistopäivityksen myötä. Puhelin ja siihen asennetut ohjelmat toimivat toistaiseksi OK.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.