Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ruutukaappauksia vuoti: Tältä Windows 10:n uudet universaalit sovellukset näyttävät Lumiassa

5
Manu Pitkänen

Ruutukaappauksia vuoti: Tältä Windows 10:n uudet universaalit sovellukset näyttävät Lumiassa
Puolalaisella Windows Mania -keskustelupalstalla on julkaistu uusia ruutukaappauksia Windows 10:n puhelinversiosta. Kuvat on kaapattu käyttöjärjestelmän uudesta koontiversiosta, johon Windows 10:n beta-testaajat eivät ole ainakaan vielä päässeet käsiksi.

Alle olemme kooneet ruutukaappaukset uusista universaaleista Ihmiset- ja Viestit-sovelluksista (oikealla) ja vastaavat ruutukaappaukset beta-testaajille julkaistuista Windows 10:stä, jossa sovellukset noudattavat vielä vanhaa Windows Phone -designia (vasemmalla). Mitään erityisen hykerryttävää kuvista ei paljastu, mutta ne osoittavat Microsoftin etenevän hitaasti ja varmasti kohti uutta käyttöliittymää, jossa karkeat palikkamuodot ja suuret otsikot on korvattu pyöreämmillä muodoilla sekä maltillisemman kokoisilla fonteilla.

Lisää ruutukaappauksia Windows 10:n universaaleista sovelluksista löytyy täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Taeco
Taeco

1

Uudet kytkin-napit ovat kyllä varsin rumat. Mutta se on tärkeintä, etteivät ole enää laittaneet nappuloita näytön yläreunaan.

P.S.
On muuten aivan älytöntä, ettei omia yhteystietoja voi 8.1:ssä liittää Minä-tiiliin. Sen seurauksena Cortana ehdottelee itseäni läheisekseni, koska meillä on sama sukunimi.

Vastaa
R4ndom1
R4ndom1

2

On kyllä käsittämättömän ruma WP:n käyttöliittymä (tämä on siis täysin minun mielipiteeni, tarkoitus ei ole loukata eri mieltä olevia), näyttää niinku se ois tehty paintilla.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

3

WP:n ohjelmissa on aina ollut omasta mielestäni huono kontrasti. Eri asioita on hyvin vaikea erottaa toisistaan, kun kaikilla on sama fontti, -väri, ja -koko. Myös tilankäyttö on hieman kyseenalaista: toisaalta monet asiakokonaisuudet ovat isoja, joten niihin on helppo osua sormella, mutta samalla ne vievät turhan paljon tilaa.
Nämä universaalit aplikaatiot tuntuvat korjaavan monia mielestäni designiin liittyviä virheitä, joka on vain hyvä juttu.

Vastaa
aapii
aapii

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti R4ndom1:

näyttää niinku se ois tehty paintilla.

Mitä sitä maksamaan muille grafiikka ohjelmista, kun windowsissa on ilmainen ja oma ohjelma, millä on helppo piirtää laatikoita, tai jopa vähän pyöreämpiä kuvioita ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja