Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin ilmaiset puhelut tulossa iPhonellekin

1
Manu Pitkänen

WhatsAppin ilmaiset puhelut tulossa iPhonellekin
Uutisoimme viime viikolla kikasta, jonka avulla WhatsAppin Android-käyttäjät voivat aktivoida pikaviestimeen piilotetun äänipuheluominaisuuden. Intiasta kantautuvien tietojen mukaan WhatsAppilla soittaminen onnistuu maassa jo myös iPhonella.

Intialaiskäyttäjien julkaisemien ruutukaappausten perusteella iPhonella voisi soitella WhatsApp-puheluita jos puhelimeen on asennettuna pikaviestisovelluksen tuore beta-versio (v. 2.11.17.444). Koska kyse on beta-versiosta, ei ominaisuutta ole otettu virallisesti käyttöön Intiassakaan ja on aina mahdollista, ettei puheluita oteta testien perusteella käyttöön seuraavassa vakaassa versiossa.

Ruutukaappaukset kuitenkin osoittavat, että WhatsApp on tosissaan sisällyttämässä äänipuhelut sovellukseensa ja kovin kauaa niiden tuloa tuskin enää tarvitsee odottaa.WhatsAppilla on yli 700 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Se on siis todella hyvissä asemissa datayhteyttä hyödyntävän OTT-puhelupalvelun lanseeraamisen kannalta: monet älypuhelimen omistajat on jo nyt tavoitettavissa WhatsAppin kautta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja