>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yllätyssiirto: HTC pistää toimitusjohtajan vaihtoon

1
Manu Pitkänen

Yllätyssiirto: HTC pistää toimitusjohtajan vaihtoon
Useamman vuoden kestäneen kompuroinnin jälkeen HTC on päättänyt pistää toimitusjohtajansa vaihtoon: yhtiötä luotsanneen Peter Choun tilalle on valittu HTC:n hallituksen puheenjohtaja ja yhtiön perustajiin kuuluva Cher Wang.

Jo vuonna 2013 Wang otti tehtäväkseen joitain Choulle aikaisemmin kuuluneita tehtäviä, minkä myötä Wang on nähty esiintymässä HTC:n lehdistötilaisuuksissa selvästi aiempaa useammin. Muutosta kuvailtiin aikoinaan väliaikaiseksi ratkaisuksi.

Chouta ei heitetä kadulle, vaan hän jatkaa yhtiön Future Development Lab -tuotekehityslaboratorion johtajana. Uudessa toimessa Choulla on aiempaa enemmän suoraa vaikutusvaltaa yksittäisten tuotteiden kehitykseen.

Vuonna 2013 antaessaan toimitusjohtajalle kuuluvia vastuita Wangille, Chou kertoi haluavansa olla enemmän tekemisissä juuri tuotekehityksen parissa. Toimitusjohtajan vaihtoa ei siis voida suoraviivaisesti tulkita epäluottamuslauseeksi Chouta kohtaan. Voi olla, ettei Chou pitänyt enää toimitusjohtajan töitä mielekkäinä ja halusi päästä paremmin käsiksi varsinaiseen operatiiviseen toimintaan. Toisaalta One-puhelinmallisto on epäonnistunut tehtävässään palauttaa HTC:n asema high-end-puhelimissa, mikä on ehkä helpottanut päätöstä siirtää Chou uusiin tehtäviin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Olisi pitänyt pistää vaihtoon jo vuosia sitten, on ollut sen verran pahaa taaperrusta viimeiset noin kolme vuotta. Ja herra itsekin muistaakseni lupasi erota jos suunta ei muutu, no eipä sitten eronnut eikä kenelläkään ollut pokkaa pistää kaveria kävelemään ennenkuin nyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.