>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google tekee Gmailista verkkopankin

1
Manu Pitkänen

Google tekee Gmailista verkkopankin
Tämän vuoden lopulla Google aikoo lisätä Gmail- ja Inbox-sähköpostisovelluksiin uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat organisoida e-laskunsa yhteen keskitettyyn paikkaan ja maksaa laskut suoraan sähköpostista. Asiasta uutisoi ruutukaappausten kera Re/code.

Pony Expressinä tunnettu maksuominaisuus lienee ainakin aluksi suunnattu vain yhdysvaltalaisille käyttäjille, mutta myöhemmin ominaisuus saatetaan tuoda saataville myös muille alueille.

Älypuhelimilla voidaan jo maksaa helposti ostoksia kivijalkamyymälöissä sekä verkkokaupoissa, samankaltaista yksinkertaista prosessia tullaan varmasti vaatimaan tulevasuudessa laskujenkin maksamiseen.

Laskujen suoraviivaisen maksamisen lisäksi Googlen Pony Express näyttäisi osaavan myös jakaa laskuja: koko laskun maksamisen sijaan yhteisiä laskuja voi jakaa osiin muiden kanssa.

Googlelle pääseminen mukaan osaksi laskujen käsittelyä luo tietysti uudenlaisia mahdollisuuksia: internetjätti saa tietoonsa paljonko sinulla kuluu rahaa vuokraan tai lämmitykseen, minkä pohjalta sinulle voidaan mainostaa edullisempia vaihtoehtoja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.