Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onnettomuudet tallentuivat videolle: Näin käy kun tekstaat ja ajat

1
Puhelinvertailu

Kun tekstaat, älä aja. Kun ajat, älä tekstaa.

Viisaita sanoja ei tahdota muistaa liikenteessä, joten voittoa tavoittelematon yhdysvaltalainen AAA Foundation for Traffic Safety -järjestö yrittää takoa liikenneturvallisuustietoa tukan juureen uudella tavalla: valistusvideolla, jossa näytetään lavastettujen tilanteiden sijaan todellisia puhelimen ajonaikaisesta käytöstä aiheutuneita onnettomuuksia. Videolla nähdään myös muista häiriötekijöistä aiheutuneita onnettomuuksia.

Videomateriaali on saatu osana laajempaa nuorten ajotapoja kartoittavaa tutkimusta. Videolla ei nähdä henkilövahinkoja aiheuttavia onnettomuuksia, joten katselun ei pitäisi aiheuttaa kenellekään ahdistusta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja