Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S6:ssa on vähemmän läskiä? Höpö höpö

3
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S6:ssa on vähemmän läskiä? Höpö höpö
Galaxy S6:ta on kehuttu viimeisen kuukauden aikana lähes joka suunnasta. Käyttäjien on kehuttu saavan aiempaa enemmän vaikutusvaltaa puhelimelle asennettuihin sovelluksiin: jos et pidä valmiiksi puhelimelle asennetusta ohjelmasta, voit sen poistaa Galaxy S6:sta.

Nämä puheet eivät kuitenkaan tunnu pitävän paikkaansa. Puhelinvertailun testiin tulleissa Galaxy S6- ja S6 edge -puhelimista löytyy hyvin pitkälle samat sovellukset kuin Galaxy Note 4:stäkin – bloatwaren eli "läskin" määrä ei ole siis puhelimista hävinnyt mihinkään. Eikä sovelluksia pysty yhtään sen kattavammin poistamaankaan laitteesta: useimmissa tapauksissa sovelluksen pystyy ottamaan pois käytöstä, mutta se ei hävitä ohjelmaa mihinkään tallennusmuistia syömästä.

Saman asian pisti merkille myös Gizmodo.

Huomattavin ero Galaxy S6:n ja Galaxy Note 4:n välillä on se, että laskinsovelluksen pystyy poistamaan käytöstä S6:ssa (Note 4:ssä ei). Muutamia eroja puhelimiin asennetuissa sovelluksissakin tietysti on: S6:ssa on S Penillä käytettäväksi tarkoitetun S Note -muistiinpanosovelluksen sijaan Muistio-ohjelma ja Note 4:ssä on Microsoftin OneNoten ja OneDriven sijaan Evernote ja Dropbox. Galaxy S6:ssa on myös Skype, jota Note 4:ssä ei ole. Facebookin Pages Manager -ohjelmasta luovuttu S6:ssa.Tavallisen käyttäjän näkökulmasta oikeastaan mikään ei ole muuttunut bloatwaren määrän ja poistomahdollisuuksien suhteen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Eikä sovelluksia pysty yhtään sen kattavammin poistamaankaan laitteesta: useimmissa tapauksissa sovelluksen pystyy ottamaan pois käytöstä, mutta se ei hävitä ohjelmaa mihinkään tallennusmuistia syömästä.


Mitä tämä käytännössä tarkoittaa ?
Ohjelma on asennettuna, kuvake näkyy , mutta ei käytössä -> ei toimi ?

Vastaa
teppoI
teppoI

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user@org:

Lainaus:

Eikä sovelluksia pysty yhtään sen kattavammin poistamaankaan laitteesta: useimmissa tapauksissa sovelluksen pystyy ottamaan pois käytöstä, mutta se ei hävitä ohjelmaa mihinkään tallennusmuistia syömästä.


Mitä tämä käytännössä tarkoittaa ?
Ohjelma on asennettuna, kuvake näkyy , mutta ei käytössä -> ei toimi ?

Ohjelman ikoni häviää näkyvistä, eikä sovellusta voi käyttää mutta tiedostot eivät häviä varsinaisesti mihinkään. Mitään ei siis poisteta, vaan sovellus laitetaan käytännössä pois päältä / päälle

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti teppoI:


Ohjelman ikoni häviää näkyvistä, eikä sovellusta voi käyttää mutta tiedostot eivät häviä varsinaisesti mihinkään. Mitään ei siis poisteta, vaan sovellus laitetaan käytännössä pois päältä / päälle

Eli sillai miten tarkoituskin / odotettukkin ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja