Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kameravertailun yllätystulokset: Uusi M9 hännillä, Lumia voittoon

5
Puhelinvertailu

Kameravertailun yllätystulokset: Uusi M9 hännillä, Lumia voittoon
PhoneArena koosti hiljattain älypuhelinkameroiden sokkotestin, johon osallistujiksi saatiin myös uudenkarhea HTC One M9. Valitettavasti taiwanilaisyhtiön tuotos ei pärjännyt hyvin, mutta sen sijaan Lumia yllätti aiemmissa testeissä kärkipaikkoja kahmineen Note 4:n.

PhoneArenan testi koostui kuudesta kuvasta, joista lukijat pääsivät äänestämään parasta. Kuvat oli sijoitettu sattumanvaraisesti ja äänet laskettiin kaikista kuvista yhteen. Lopulta voittajaksi selviytyi Lumia 930 yli 6000 äänellä. Lumia voitti erittäin pienellä marginaalilla Note 4:n, jonka jälkeen sijoitukset olivat iPhone 6 Plus, Nexus 6, Galaxy S5 ja hännän huippuna uusi HTC One M9.
Jokseenkin yllätyksenä voidaan pitää sekä liki vuoden takaisen Lumia 930:n voittoa että uunituoreen One M9:n jumbosijaa. Olisi voinut kuvitella, että One M9 olisi päihittänyt Nexus 6/Galaxy S5-kaksikosta ainakin toisen.

Lopullisia pisteitä, kuten myös yksittäisten äänestysten tuloksia ja otettuja kuvia pääset tarkastelemaan tästä PhoneArenan artikkelista.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

perhana
perhana

1

Eiköhän tuossa nyt suurin yllätys ollut se että olivat uskaltautuneet ottamaan tuon Lumia 930:n mukaan sokkotestiin, yleensähän noista testeistä viimeaikoina on jätetty Lumian huippumallit varmuuden vuoksi pois kokonaan.
Ilmeisesti tällä kertaa erehtyivät kuvittelemaan että kun se nyt on jo vuoden vanha, niin ei kai se nyt enää noille uusimmille pärjää.

Vastaa
jeppisjoo (vahvistamaton)

4

Ennen nykyisyä 930:ntä käytössä ollut 1020 otti aika paljon parempia kuvia, joten se on edelleen kiistaton kamerapuhelinten huippu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja