Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaisista "frankenstein-linnuista" seuraava pelihitti?

2
Manu Pitkänen

Suomalaisista frankenstein-linnuista seuraava pelihitti?
Vihaisten lintujen buumin hälvettyä suomalainen Small Giant Games sai viime syksynä parin miljoonan euron rahoituksen "outojen siivekkäiden" ympärille luodun pelin kehittämiseen. Oddwings Escape -pelin on luvattu tulevan saataville tämän vuoden alussa, joten julkaisun pitäisi olla aivan pian käsillä.

Oddwingsin kehittäjät ovatkin aloittaneen pienimuotoisen "tiiseröinnin" pelin julkaisun pohjustamiseksi. YouTubessa on julkaistu lyhyt gameplay-video, jossa esitellään millaisesta pelistä on käytännössä kyse. Oddwingsissä on tarkoituksen ratkaista Dr. Roosterin laboratoriosta karanneen "frankenstein-lintu" Frankien avulla erilaisia tasotehtäviä mahdollisimman nopeasti ja törmäämättä esteisiin.

Tehtävien ratkaisujen yhteydeydessä pelaajan tarkoituksena on kerätä kolikoita ja avaimia, joiden avulla Frankie voi vapauttaa Dr. Roosterin labrasta muitakin lintuja. Kullakin linnulla on omat erityisominaisuudet, jotka auttavat lentotehtävien selvittämisessä.

Oddwings Escape tulee saataville lähiaikoina iPhonelle ja iPadille. Pelaaminen on ilmaista, mutta apua tehtävien ratkaisuun on saatavilla in-app-ostojen avulla. Konseptia on kehitetty myös Tekesin avustuksella.Pelin rahoitukseen ovat ottaneet osaa Spotifyhin sijoittanut pääomasijoitusyhtiö Creandum sekä Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jaakopsoni (vahvistamaton)

1

Taas ekaksi applen ylihinnoitelluille iroskille.. Androidille ensin ja sit vasta iosilke. Androidillq on paljon enemmän käyttäjiä ja tuo peli tuottaisi androidilla enemmän

Vastaa
delic
delic

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jaakopsoni:

Taas ekaksi applen ylihinnoitelluille iroskille.. Androidille ensin ja sit vasta iosilke. Androidillq on paljon enemmän käyttäjiä ja tuo peli tuottaisi androidilla enemmän

Kannattaa lukea

Developers still make more money with Apple apps

http://www.usatoday.com/story/tech/colu...e-apps/9676431/

Siinähän se juuri onkin kun se todennäköiseesti tuottaa enemmän iOS laitteilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.