Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Watchia ei saakkaan ostettua vain kävelemällä liikkeeseen

1
Matti Vähäkainu

Apple Watchia ei saakkaan ostettua vain kävelemällä liikkeeseen
Apple on varustanut omia kivijalkamyymälöitään uusilla Apple Watch -esittelypisteillä, mutta itse laitteen ostaminen ei ilmeisesti onnistu vain nappaamalla parhaimman oloisen laitteen ostoskoriin.

MacRumorsin näkemien Apple-dokumenttien mukaan ainakaan alkuun Apple Storessa älykelloja ei myydä suoraan hyllyltä, vaan ostamiseen tarvitsee varata aika ja tehdä tuotevaraus.
Verkossa myynti alkaa 10. päivä huhtikuuta ja toimitukset 24. päivä. Tuona kahden viikon ajanjaksona Apple Store -myymälöihin voi varata ajan kokeiluun. Kokeilun jälkeen halutun tuotteen voi varata verkosta omaan myymäläänsä tai oletettavasti suoraan asiakkaalle.

Todennäköisesti Apple varaútuu tällä siihen, että alkuun tarjolla on varsin rajattu määrä kelloja. Tämä tapa antaa lisää aikaa järjestää kellot oikeisiin myymälöihin ja oikeille asiakkaille.

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jepajuudas:

http :// macdailynews.com/ 2015/03/12/kevin-rose-apple-watch-edition-is-perfect-for-douchebags/

Olen kerrankin pitkälti samaa mieltä Kevinin kanssa tosin aika moni muukin saman hintainen kello aiheuttaa saman reaktion.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja