Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisää kestävyystestejä: Näin Galaxy S6 edge selviää pudottamisesta ja vesihauteesta

1
PuhelinvertailuSamsungin uusista lippulaivoista löytyy premium-materiaaleja, kuten on pitkään odotettu. Samalla se kuitenkin tarkoitti, että yhtiö joutui luopumaan huippumalleissaan muutamasta tärkeästä ominaisuudesta.
Galaxy S6 -mallit luopuivat mm. muistikorttipaikasta, irroitettavasta akusta sekä veden- ja pölynkestävyydestä. Samalla uusista malleista löytyy entistä enemmän helposti särkyvää lasia – erityisesti edge-mallista, jossa lasi ulottuu jopa laitteen sivuille.

Juuri edge-mallin kestävyydestä on ollut huolissaan myös YouTube-kanava TechSmartt, joka onkin julkaissut kaksi testiä, joissa mitataan Galaxy S6 -mallin kestävyyttä putoamista ja veteen upottamista vastaan.

Kuten oheiselta videolta selviää, niin laite on melko kestävä molemmissa tapauksissa. Vaikka sen kestävyys yllättää videoiden tekijänkin, niin selvää on, ettei laitetta kannata jättää veteen makaamaan tai pudottaa lasi edellä asfalttiin.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

mniskane
mniskane

1

Itsestäni tuntuu oudolta, että vesi / pöly tiiveys poistuu samalla irroitettavan takakuoren ja akun kanssa. Tuntuisi olevan helpompi tehdä se vedenpitävä puhelin jos on kiinteä B-cover.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja