Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivitä heti: WhatsAppilla soittaminen tuli mahdolliseksi

8
Manu Pitkänen

Päivitä heti: WhatsAppilla soittaminen tuli mahdolliseksi
WhatsApp on testannut jo useamman viikon ajan VoIP-puheluiden toimivuutta Android-sovelluksen avulla. Käyttäjät ovat päässeet testaamaan WhatsApp-puheluita saamalla "kutsun" eli WhatsApp-puhelun kaveriltaansa.

Ominaisuus ei ole kuitenkaan ollut virallisesti käytössä, mutta tästä päivästä lukien se on: päivittämällä WhatsAppin Android-sovelluksen uusimpaan versioon, ilmestyy ohjelmaan uusi kolmesta välilehdestä koostuva näkymä. Keskellä on tavallinen pikaviesteille tarkoitettu välilehti ja oikeassa reunassa on kontaktitiedot. Oikeassa reunassa on uusi "Puhelut"-välilehti, josta löydät (WhatsApp-)puheluhistoriasi.

Puhelut-välilehden vasemmasta yläkulmasta löytyy plusmerkillä varustettu puhelinkuvake, jonka kautta voit soittaa ystävillesi. Soittaminen onnistuu myös keskustelunäkymästä (liitetiedosto-merkin viereen ilmestyneen puhelimen kuvan kautta).

WhatsApp-puhelut toimivat toistaiseksi vain Android-sovelluksella. Ominaisuus on tarkoitus ottaa käyttöö iPhonella tulevien viikkojen aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

mniskane
mniskane

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ypsilon:

Eipä löydy päivitystä...

Ainakin mulle oli tipahtanut päivitys jossa toi välilehti näyttää olevan. Eipä aiheuta mitään tykytyksiä. Skype on kokolailla joka laitteessa ja toimii hienosti HD videopuheluita myöden. Ei sillä - kiva, että on vaihtoehtoja.

Vastaa
Japi73
Japi73

5

Kappas. Sinne se toiminto ilmestyi. Päivitys oli tehty jo aiemmin, eikä appsia päivitetty tänään. Play kaupan mukaan päivitetty 14.3.2015 joten palvelu on nyt vaan aktivoitunut. Tosiaan 2 tuntia sitten sitä ei ollut ruudulla.

Vastaa
Japi73
Japi73

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:

Kamala viive verrattuna normipuheluun. Juuri kokeilin samassa huoneessa.

Ja kaiku

Vastaa
SUPERHAMSTERI
SUPERHAMSTERI

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti esaja67:

WhatsApp-puhelut toimivat toistaiseksi vain Android-sovelluksella:
höpö höpö lumialla toimii

Ei kannata ihan riemastua vielä. Soita -nappi on möllöttänyt siinä vuosikaudet, mutta se soittaa aivan tavallisen puhelun aivan tavalliseen hintaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja