>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Tämä on paras Android-puhelin" – Samsung Galaxy S6:n arvostelut julki

6
Manu Pitkänen

Tämä on paras Android-puhelin – Samsung Galaxy S6:n arvostelut julki
Samsung Galaxy S6:sta tehdyt ensimmäiset arvostelut ovat alkaneet tipahdella verkkoon.

Arvosteluiden perusteella Galaxy S6 on onnistunut iskemään suoraan kriitikoiden mielihyväkeskukseen. Esimerkiksi Wall Street Journalin arvostelussa puhelinta ylistetään markkinoiden parhaimmaksi Android-puhelimeksi. Mutta onko se markkinoiden paras älypuhelin? Arvosteluiden perusteella kysymykseen on kaksi vastausta: toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä (eli siis iPhonesta tai Galaxystä).

Puhelimien nähdään olevan niin tasavertaisia, että kysymys markkinoiden parhaimmasta älypuhelimesta pelkistyy Android vs. iOS -inttämiseksi.

The Vergen mielestä Galaxy S6:n näyttö on erinomainen ja sen kamerakin pärjää jo iPhonelle, vaikka hämärässä otetuissa kuvissa Galaxy S6:n kuvasignaalipiiri näyttäisikin tekevän kuvista lämpimämpiä. Kohinanpoisto näyttäisi olevan edelleen melko voimakas Galaxyssä, mutta toisaalta terävöinti aiheuttaa artifakteja iPhonella otettuihin kuviin.

Galaxy S6:n suurimmaksi puutteeksi The Verge nostaa akkukeston, jota se pitää testiensä perusteella keskinkertaisena. TechCrunchin testissä akkukestoa taas pidetään hyvänä.Puhelinvertailu testaa parhaillaan Galaxy S6:ta ja S6 edgeä. Palaamme lähiaikoina asiaan arvosteluiden kera. Tällä viikolla tarkoituksenamme on julkaista Galaxy Note 4:n ja Galaxy S6:n kameravertailu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
eimyynnissä (vahvistamaton)

2

Miten voi olla markkinoiden paras, jos ei vielä ole edes saatavilla?

Vastaa
perhana
perhana

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti extralow:

"Tämä on paras Android-puhelin" <<--- taso ei ole siis korkea :D heheeee

Eli vaikka Samsung on ollut jo pitkään suurin andoid-puhelimien valmistaja, tuli heiltä vasta nyt paras android-puhelin, tähän asti myyneet pelkkää kuraa? näinhän se kyllä onkin, mutta kertoohan tuo ehkä myös siitä että muiden android-valmistajien taso on laskenut :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:


Eli vaikka Samsung on ollut jo pitkään suurin andoid-puhelimien valmistaja, tuli heiltä vasta nyt paras android-puhelin, tähän asti myyneet pelkkää kuraa?


Uutisessa ei noin sanottu, Samsungilla on ollut monipuolinen valikoima, ja sekaan mahtunut aijemminkin ihan hyviä.


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

mutta kertoohan tuo ehkä myös siitä että muiden android-valmistajien taso on laskenut :D


Miten niin ?

Arvaan, mietit seuraavaa.

Aijempiin / Androit luokan muihin verrattuna, reipas hinta, muistikorttipaikan puuttuminen, "kiinteäakku", IP20 suojaus jne.

Ei ne silti muista A luureista ole kadonneet.

Kannattaa muistaa että osassa arvosteluista tarjottiin ensisijaisesti parastaälypuhelin titteliä. Ja tuolla suunnalla ei mielellään anneta miinuspisteistä moisista puutteista.

Joissain Androidvertailu arvosteluissa kilpailu varmaan kovempi, ykkös asema puutteiden takia voi jäädä saamatta.

No onhan plussissa jotain käytännöllisempääkin, tarjolla isoa sisäistämuistia, rautatehot reippaat, eikä mitään oleellisia muita rautaominaisuus puutteita, kamerakin alkaa oleen ihan ok (ja pääasia monelle että nopea). Markkinointibudjetti edelleen tukeva.

Uskon että pärjää myös Android laitteiden keskinäisessä kisassa parhaasta tittelistä, varsinkin niissä osa rakastaa nopeuksia ja CPU tehoja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.