Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli tulevan lippulaivan näytön ennen puhelinta

1
Matti Vähäkainu

LG esitteli tulevan lippulaivan näytön ennen puhelinta
LG on esitellyt uutta viiden ja puolen tuuman kosketusnäyttöä, jonka innovaatiot eivät ole resoluutiossa, vaan värientoistossa ja kirkkaudessa. Näyttö tullaan todennäköisesti näkemään tulevassa G4-älypuhelimessa.

Koreassa esitelty näyttö tarjoaa LG:n mukaan 120 prosentin väritoistoalan (color gamut), joka on merkittävästi parempi kuin pääosin puhelimen näytöissä. Tyypilliset älypuhelinpaneelit tarjoavat 100 prosentin sRGB-väritoistoalan.
Resoluutiokin on kunnossa, sillä paneeli on varustettu QHD-resoluutiolla (2560 x 1440), joka tarjoaa 538 pikselin tuumatiheyden. Kontrastia on pystytty nostamaan 50 ja kirkkautta 30 prosenttia verrattuna aiempiin QHD-paneeleihin, mutta virrankulutus on pystytty pitämään ennallaan.

Paneeli nähdään ensimmäistä kertaa puhelimessa todennäköisesti kuluvan kuun 28. päivä, kun LG esittelee lehdistölle uuden lippulaivapuhelimen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Mitäs tekniikkaa tämä paneeli käyttää? Ja jos tuolla kirkkauden parannuksella on verrattu G3:een, niin ei se ole mikään maailmaa mullistava. Miksei ole tarkkoja arvoja vertailuprosenttien sijaan?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja