Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lollipop-pohjainen OxygenOS julkaistiin OnePlus Onelle

3
Manu Pitkänen

Lollipop-pohjainen OxygenOS julkaistiin OnePlus Onelle
OnePlus on keksinyt One-käyttäjille pientä tekemistä, sillä yhtiö on tuonut saataville useamman kuukauden ajan odotetun OxygenOS -käyttöjärjestelmän.

Android 5.0.2 Lollipopiin pohjautuvan käyttöjärjestelmän latauslinkki ja asennusohjeet OnePlus Onelle löytyvät täältä.

Oxygen OS:n esitellyistä pääominaisuuksista ei saa kokoon kovin pitkää listaa, joten alla oleva videoesittelykään ei muodostu kovin pitkäksi. ROMin kerrotaan olevan ominaisuuksiltaan hyvin samankaltainen kuin muutkin Lollipop-pohjaiset ROMit.

Oxygen OS:ään on lisätty muutamia ohjauseleitä, joiden avulla voi herättää puhelimen (kaksoisnäpäytys), avata kameran (O-kirjaimen piirtäminen) tai käynnistää musiikkisoittimen (kahden viivan piirtäminen kahdella sormella) nopeasti. Lukitusnäytön ja pika-asetusten muokattavuutta on myös parannettu. OxygenOS:stä löytyy myös paranneltu tiedostonhallintasovellus.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

JoniS
JoniS

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti henQQQ:

Kannattaakohan tää asentaa vai odottaa 12s?

asenna ihmeessä ja jos ei miellytä niin vaihda takaisin cm12

Vastaa
rubens1
rubens1

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti henQQQ:

Kannattaakohan tää asentaa vai odottaa 12s?

Ei kannata. Itsellä ainakin oli ongelmia löytää verkko tuon asentamisen jälkeen, ei lte-verkkoon saanut yhteyttä lainkaan. Ja CM:n muokattavuus on huomattavasti parempi kuin OxygenOSin. ELi palasin itse samantien takaisin CM11:ta, ja odotan nyt sen päivityksen löytämistä (Ei senkään julkaisemiseen enää kauan mene)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.