Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookiin tulossa WhatsApp-integraatio

1
Manu Pitkänen

Facebookiin tulossa WhatsApp-integraatio
Facebook osti vuosi sitten maailman suosituimpiin pikaviestipalveluihin lukeutuvan WhatsAppin. Yhteisöpalvelujätti on vakuuttanut pitävänsä palvelut itsenäisinä, mutta jonkinlaista integraatiota sovellusten välille ollaan kuitenkin luomassa.

Geektime-verkkosivuston lukija Sagi Tabachnick huomasi Facebookin Android-sovelluksen päivittämisen jälkeen tilapäivitysten alareunaan ilmestyneen Tykkää- , Kommentoi- ja Jaa-näppäinten rinnalle uusi WhatsApp-painike, jolla tilapäivityksen voi jakaa omien WhatsApp-kontaktien kesken. Ominaisuus ei ole vielä kaikkien käytettävissä, vaan sitä testataan vielä pienen käyttäjäkunnan piirissä.
Jos WhatsApp-painikkeesta tehdään jossakin vaiheessa virallinen osa Facebook-sovellusta, niin on mielenkiintoista seurata kuinka pitkälle Facebook aikoo viedä eri viestintäsovellustensa integraation. Voisiko WhatsAppilla esimerkiksi keskustella tulevaisuudessa Facebook Messenger -käyttäjien kanssa?

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja