Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn tulevan lippulaivan väitetyt kuvat verkkoon

1
PuhelinvertailuAndroid-lippulaivat uudistuvat kevään ja kesän aikana pikkuhiljaa – mm. Samsungilla ja HTC:lla uutuudet on jo paljastettu. Tulossa on esimerkiksi Huawein, LG:n sekä tietysti Sonyn uudet lippulaivamallit.

Huaweilla lanseeraustilaisuus on kuun puolivälissä, LG:llä se on loppukuusta, mutta Sony ei ole vielä vahvistanut tapahtumansa aikataulua. Onneksi kenties pientä pintavilkaisua saamme myös Sonyn laitteisiin oheisilla vuotokuvilla.

Kuvien perusteella kameraksi on valikoitunut jälleen 20,7 megapikselin yksilö, kuten aiemminkin. Järjestelmäpiirinä on MSM8994 eli Snapdragon 810, joka tunnetaan paitsi lämpöongelmistaan, niin myös HTC One M9:n järjestelmäpiirinä.

Huhujen mukaan Sony kuuluisi HTC:n tapaan valmistajiin, jotka eivät vanno QHD-näyttöihin, vaan Z4:stä löytyisi edelleen Full HD -resoluution kosketusnäyttö, jolla kokoa olisi 5,1 tuumaa Galaxy S6:n tavoin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

PJL78
PJL78

1

Hyvä, että "tyytyivät" full-HD näyttöön, se riittää todella hyvin ainakin itselleni. Olen hankkimassa Z4 compactin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja