"James Bond -puhelimella" otettu näytekuva vuoti nettiin

Manu Pitkänen

James Bond -puhelimella otettu näytekuva vuoti nettiin
Innokkaimmat Sony-fanit odottavat jo tuskaisesti Xperia Z4:n julkaisua, mutta ainakin vielä heidän on tyytyminen erinäisten vuotojen kautta saatuihin tiedonmuruihin. Xperia Z4:stä on jo löytynyt viitteitä Geekbench-tulostietokannasta, mutta sen lisäksi puhelimella otettu (tai niin ainakin väitetään) kuva on ilmestynyt Esato-verkkopalveluun.

Näytekuvan EXIF-tietojen mukaan Xperia Z4:stä löytyi 20,7 megapikselin kenno, millaista onkin jo odotettu Geekbench-vuodon perusteella. Kameran kenno lienee sama kuin Xperia Z3:ssakin.

Julkaistu kuva ei ilmennä mitään poikkeuksellisia kuvanlaadullisia piireitä, mutta toisaalta vielä on liian aikaista tehdä johtopäätöksiä Xperia Z4:n kamerasta. Vaikka kyseessä olisikin aito Xperia Z4:llä otettu kuva, voi laite tai sen käyttämä ohjelmisto olla edelleen prototyyppiasteella. James Bond -puhelimeksi kaavailtu Xperia Z4 voi vielä yllättää tavalla tai toisella.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.