Apple julkaisi iOS 8.3:n iPhonelle ja iPadille

1
Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 8.3:n iPhonelle ja iPadille
Apple on julkaissut iPhone-puhelimille ja iPad-tableteille iOS 8.3 -päivityksen.

Oman iPadin ja iPhonen voi päivittää uusimpaan ohjelmistoversioon avaamalla Asetukset-sovelluksesta valikko Yleiset > Ohjelmiston päivitys. Laite kannattaa varmuuskopioida ennen päivitystä ja laittaa lataukseen.

Apple käytti iOS 8.3:n testaamiseen ensimmäistä kertaa julkista beta-ohjelmaa, eli periaatteessa kuka tahansa halukas pääsi mukaan kokeilemaan kehitysvaiheessa olevaa käyttöjärjestelmää. Aikaisemmin beta-versiot on tuotu vain sovelluskehittäjien saataville. Päivitys tuo mukanaan muun muassa noin 300 uutta emoji-hahmoa, joissa otetaan aiempaa paremmin huomioon eri ihonvärit ja muut tasa-arvoseikat. Myös Siri on oppinut pari uutta kieltä (esimerkiksi venäjä, tanska, hollanti, ruotsi). Bugeja ja ohjelmien suorituskykyä on lisäksi paranneltu.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

vionamoiegems96
vionamoiegems96

1

maailman paras älypuhelimien käyttöjärjestelmä kehittyy taas. harmi vain että muut ominaisuudet ja rauta ominaisuudet ovat jääneet hiukan taka alalle. aion kuitenkin ostaa iphone 6 plus tai iphone 7 plus mallin kun se tulee saataville. ainakin ehkä. operaattori kytkyllä kyseisen iphone 6 plus 128gb luurin saa 349 euroa + 8€kk/24kk hintaan SFR-operaattorilta ranskassa. täällä iphone onkin suhteessa huomattavasti edullisempi vaihtoehto verrattuna pohjoismaihin ja matkapuhelimien liittymien hinnat ovat muutenkin huomattavasti korkeampia. dataa 15gb + puhelut ja viestit rajattomat koko EU-alueelle tämän luurin kanssa yhteensä hieman alle 98€/kk. kyseinen hinta on kuitenkin paikallisesti verrattuna aika hyvä tarjous joten todennäköisesti otan sen. ja iOS 8.3 on varmasti hieno lisä jo muutenkin loistavaan luuriin. toivottavasti siinä ei ole kauheasti bugeja enää. sama pieni taipumismahdollisuus on näköjään myös galaxy s6 edgessä, joten vaikuttaa loistavalle laitteelle tämä iP6 Plus. toivottavasti uusi käyttöjärjestelmän versio parantaa jo entisestään erittäin hyvää akkukestoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.