Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S6 edgen ostaminen voi osoittautua hankalaksi

3
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S6 edgen ostaminen voi osoittautua hankalaksi
Tällä viikolla myyntiin tulevan kaarevanäyttöisen Samsung Galaxy S6 edge -puhelimen saatavuus voi jäädä heikoksi, kertoi Samsungin mobiiliyksikköä johtava J.K. Shin Soulissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Ongelmia aiheuttaa puhelimen erikoisuus eli kaareva näyttö, joka on osoittautunut odotettua hankalammaksi valmistaa. Edge-mallin kysynnän kerrotaan olleen hyvällä tasolla, minkä takia Samsung yrittää keksiä ratkaisun ongelmiin mahdollisimman nopeasti. J.K. Shinin mukaan tuotanto-ongelmat rajoittavat saatavuutta kuitenkin vielä "hetken aikaa".

Shin ei halunnut kertoa julkisuudelle millaisia kappalemääräisiä myyntitavoitteita uusille Galaxy S6 -puhelimille on asetettu, mutta kalliimmasta hinnasta huolimatta S6-mallien odotetaan käyvän kaupaksi paremmin kuin niiden edeltäjä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

vionamoiegems96
vionamoiegems96

1

arvasin minä tässä käy näin. oli melko todennäköistä että näin erikoista laitteessa tulee jotain ongelmia. vaikuttaa siltä että suolaisella hinnalla varustettu galaxy s6 edge voi osoittautua hankalaksi myydään jo sinänsä ja nyt nämä tuotanto ongelmat vain pahentavat tilannetta. olisivat vaikkapa tehneet niin että olisivat julkaisseet edge mallin vasta hieman myöhemmin normaalin galaxy s6 julkaisun jälkeen jolloin tuotanto ongelmat olisivat voineet olla jo ratkaistu. mutta nyt näytön kanssa ilmenneet tuotanto ongelmat ovat ilmeisesti pahempi juttu ja aika varmasti heikentävät myyntiä ainakin ensimmäisen kolmen kuukauden aikana. kyllähän myynti tietysti tasoittuu myöhemmin mutta 1099 euroa on aika kova hinta laitteesta jonka toiminta varmuus ei nykyisellään edes ole hirveän hyvä. ohjelmistossa on ilmennyt joitain ongelmia mm juuri tämän sivun näytön kanssa joten samsung joutuu tekemään firmwaren päivityksiä jotta ongelmat saataisiin korjattua. iphonenessa ei olla vielä lähetetty takaisin sivun näyttö juttuihin enkä tiedä lähdetäänkö koska näissä on ilmeisesti vielä pahoja ongelmia. applen aina luottaa toimivaan teknologiaan joka on jo testattu. no eiköhän tämä jossain vaiheessa sitten myy kun hinta halpuu sadalla tai kahdella sadalla eurolla.

Vastaa
extralow
extralow

2

Voih, olisin jo halunnut päästä lukemaan tekstiviestejä puhelimen kyljestä näppärästi pikku tekstillä.
No jaksan odottaa näin hyvää uutuutta.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti extralow:

Voih, olisin jo halunnut päästä lukemaan tekstiviestejä puhelimen kyljestä näppärästi pikku tekstillä.
No jaksan odottaa näin hyvää uutuutta.

Miten siinä on mitään näppärää?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja