Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Watchin toimitusajat lipsahtivat kesän puolelle

1
Manu Pitkänen

Apple Watchin toimitusajat lipsahtivat kesän puolelle
Apple Watchin ennakkomyynti alkoi tänään Applen verkkokaupassa ja ensimmäisen erän laitteet näyttävät kelvanneen hyvin älykelloihin hurahtaneille iPhone-käyttäjille.

Noin 500–1000 euroa maksavien Apple Watch -sarjan kellojen toimitusajat alkoivat jo puolen tunnin jälkeen lipsua 4–6 viikkoon. Halvempien Apple Watch Sport -kellojen saatavuus pysytteli hieman pitempään parempana, mutta nyt niidenkin toimituksia joutu odottamaan kuukauden päivät. Kaikkein heikoin tilanne on 10.000–18.000 euroa maksavilla kultaisilla Apple Watch Edition -kelloilla, joiden saapumista joutuu odottamaan heinä-elokuuhun saakka.

Apple kertoi jo eilen, että se odottaa kellojen kysynnän ylittävän tarjonnan. Apple Watch tuotiin todennäköisesti myyntiin kohtalaisen pienenä eränä joko tuotannollisten seikkojen tai kysyntäprofiilin arvioimiseksi (älykellot on Applelle täysin uusi aluevaltaus, joten sillä ei ole näkemystä millaisiin hihnoihin ja kelloihin kysyntä oikein painottuu). Tätä ajatusta tukee myös se, että kello on myynnissä vain yhdeksässä maassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Ihan kohtalaisesti näyttää Apple onnistuneen vaikka tämäkin tuote on julkistuksen jälkeen dumattu ihan kauheaksi paskaksi. No, saas nähdä miten pitkään huuma jatkuu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja