Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumiat saavat tuen hiirelle

5
Puhelinvertailu

Windows 10:n mobiiliversion uusinta betaa testannut WMPowerUser-sivusto löysi käyttöjärjestelmästä hauskan uuden ominaisuuden: kosketusnäytön lisäksi ohjelmistoa voi käytellä langattomasti Bluetooth-hiiren avulla.

Windows Phone 8.1:lle myöhemmin julkaistava sisältää tuen Bluetooth-näppäimistölle, mutta hiirituki saapuu alustalle näemmä vasta Windows 10:n myötä. WMPowerUserin mukaan mobiilissa Windows 10 ei tue vielä hiiren rullaa, joten sivujen vierittäminen onnistuu toistaiseksi vain kosketusnäytöllä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Taeco
Taeco

1

Nyt kun se vielä tukisi näyttöulostuloa seuraavan sukupolven Lumioille luvatun usb-c portin kautta, niin se olisi avot. Toivoen tietenkin, että käyttävät huippulumioissa 3.1 standardia, eivätkä vain 2.0 uudella portilla.

Vastaa
Mauriland
Mauriland

2

Uutta ja hienoa, no vuosia vanhassa Nokia N8:ssa on ollut noi tuettuna aikaa sitten :D ja se ulkoinen näyttö HDMI:llä ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

3

Kyllä kehitys on hieno asia. Kun kaikki hiiriystävälliset interfacet on saatu kustua kosketusnäyttöjen ja mobiilikäytön ehdoilla, voidaankin siirtyä käyttämään mobiililaitteita hiirellä ja näppäimistöllä :D

Vastaa
muppis
muppis

4

Kollega yritti liittää Bt hiirtä Windows 8:iin onnistumatta siinä. Jo silloin sain samaisen hiiren liitettyä Android kännykkään. Siinä Windows -miestä jurppi. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti muppis:

Kollega yritti liittää Bt hiirtä Windows 8:iin onnistumatta siinä.


Paritus epäonnistu? vai mikä, Windos on tukenut BT hiiriä pitkään.
Voi toki olla jotain rauta juttuakin, kai hänelle BT koneessa oli ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.