Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6 -mallit saa nyt myös kullattuna

2
PuhelinvertailuJo vuosia on totuttu, että suosituimmat uudet älypuhelimen saa kolmansilta osapuolilta kultauksella varustettuna. Kenties tästä trendistä johtuen useat valmistajat ovat tuoneet puhelimensa myös kullanvärisinä, mutta tämä ei tietysti estä puljuja lisäämästä kerrosta aitoa kultaa luureihin.
Nyt kultaus tehdään vietnamilaispulju Karaluxissa uusiin Galaxy S6 -malleihin. Samsunghan toi laitteistä myös kullanväriset versiot, mutta Karaluxin 24 karaatin kultaus tuonee vielä oman lisän luksusta. Kultaus Galaxy S6:een maksaa 8 miljoonaa Vietnamin Dongia (kyllä, kahdeksan miljoonaa), joka on noin 350 euroa.

Kultaa ei tulekaan takakanteen, koska se on lasia, joten kullattava osuus on suhteellisen pieni. Kultaus ei tosin esimerkiksi arvokkaan edge-mallin tapauksessa maksa edes puolta laitteen hinnasta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Datanen
Datanen

2

Jo pelkkä S6 malli on varsin huono. Tavallisen kuluttajan ei ole mitään järkeä ostaa sitä koska hinta on suolainen. Jopa paremman saa puolet halvemmalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja