Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple neuvoo: Näin Apple Watchia käytetään

Puhelinvertailu

Apple neuvoo: Näin Apple Watchia käytetään
Apple julkaisi kuun alussa pari opasvideota, joissa neuvotaan miten myöhemmin tässä kuussa ensimmäisten asiakkaiden ranteisiin saapuva Apple Watch -älykelloa oikein käytetään. Opasvideoille lieneekin käyttöä, sillä ainakin julkaistujen arvosteluiden perusteella kellon käytön aloittaminen vaatii opettelua ja uusien hallintamenetelmien omaksumista.

Ensimmäisillä videoilla Apple kertoi kuinka kellolla lähtetään viestejä tai piirroksia sekä miten kellotaulun pystyy räätälöimään omaan tyyliin sopivaksi. Alta löytyvillä videoilla taas neuvotaan kuinka kellolla pystyy soittamaan puheluita, käyttää Siriä ja karttoja sekä kuunnella musiikkia. Apple aikoo julkaista vielä myöhemmin kolme uutta videota, joissa kerrotaan Apple Payn sekä Activity- ja Workout-sovellusten toiminnasta.
Älykellon ennakkotilaukset käynnistyivät viime viikolla ja sen saatavuus heikkeni hyvin nopeasti.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja