Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi uuden Halo-pelin iPhonelle ja Lumioille

9
Manu Pitkänen

Microsoft julkaisi uuden Halo-pelin iPhonelle ja Lumioille
Microsoft on julkaissut iOS:lle ja Windowsille / Windows Phonelle uuden Halo-teemaisen toimintapelin. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Microsoft tuo Halo-pelisarjansa Applen mobiilialustalle.

Microsoftin mukaan Halo: Spartan Strike -pelissä käytetään uutta tarinaa, mutta tapahtumallisesti se sijoittuu Halo 2:ssa koetun New Mombasan tapahtumiin vuonna 2552. Pelissä taistellaan Covenant- ja Promethean-viholaisia vastaan ja suoritetaan samalla 30 erilaista tehtävää.

Peli on ladattavissa iPhonelle ja iPadille App Storesta 5,99 euron hintaan. Sen saa Windowsille samaan hintaan Windows Storesta tai Steamin kautta. Lumia-puhelimille suunniteltu versio löytyy Windows Phonen Kaupasta.Steamin ja App Storen kautta on tuotu myös Spartan Bundle, jossa Spartan Striken ja vanhemman Spartan Assaultin voi ostaa kerralla alennettuun 9,99 euron hintaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
wele (vahvistamaton)

1

Miksi puhetta wp puhelimista Lumioina ? Sillä tämäkin peli on suunniteltu windows puhehelimille eikä vain lumioille .

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lekele (vahvistamaton)

3

Kyllä tuttava piiristä löytyy kasa Samsung ativ s wp8 puhelimen käyttäjiä. Olihan tuo ativ s pitkään paras hintalaatusuhteeltaan wphone leirissä.

Vastaa
Giis
Giis

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TaioJ:

Suomessa en ole nähnyt käytettävän juuri muuta kuin Lumia windows puhelimia.

Mielenkiintoinen ajatus vetoa vain Suomen markkinoihin. Vaikka Suomessa miten olisi vain Lumioita WP-puhelimina, niin kaiken kaikkiaan silti uutinen on virheellinen. Myös muilla merkeillä on WP-puhelimia ja keskeisin juttu on se, että peli ei ole yksinoikeutettu WP-puhelimissa vain Lumioihin.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Giis:

Mielenkiintoinen ajatus vetoa vain Suomen markkinoihin.

Puhelinvertailu vetoaa kokonaisuudessaan vain Suomen markkinoihin.

Vastaa
Giis
Giis

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 3rd_party:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Giis:

Mielenkiintoinen ajatus vetoa vain Suomen markkinoihin.

Puhelinvertailu vetoaa kokonaisuudessaan vain Suomen markkinoihin.

Varmasti näin, jos puhutaan yleisellä tasolla. Puhelinvertailu varmasti pyrkii puhumaan pääasiassa täällä Suomessa tapahtuviin liikkeisiin ja tiedottamaan vaikka puhelimien myyntimääriä vain Suomessa. Kokonaan toinen asia on kertoa jonkun puhelimeen julkaistetun ohjelman tai pelin julkaisusta vain Lumiaan, kuin rinnastaen WP:en olevan vain Lumioiden ominaisuus ja vielä kommenteissakin puhutaan virheellisesti, että Lumiat olisivat ainoita WP-puhelimia Suomessa, joka sekään ei pidä paikkaansa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Giis:

Kokonaan toinen asia on kertoa jonkun puhelimeen julkaistetun ohjelman tai pelin julkaisusta vain Lumiaan, kuin rinnastaen WP:en olevan vain Lumioiden ominaisuus ja vielä kommenteissakin puhutaan virheellisesti, että Lumiat olisivat ainoita WP-puhelimia Suomessa, joka sekään ei pidä paikkaansa.

Voisi se teoriassa tietenkin olla suunniteltu Lumioihin, vaikka toimisikin muissakin. Mutta uutisen lähde viitteessä ei mainita mitään Lumioista (puhutaan nimenomaan WP8sta) , joten ilmeisesti uutisen kirjoittajan tekemä klikkaa mua otsikko.

Tosin peli ei edes toimi kaikissa Lumioissa, eli ei ihan putkeen mennyt.

Itse uutisessa on onneksi mainittu Windows Phone 8 ja Windows , jälkimmäisen osalta Win kaupassa olla Windows 8lle, mukaanlukien RT. hinta 5.99 EUR, Steam asiakkaille Win 7 -> 5.99 eur

Otsikossa puhuttiin myös iPhonesta, itse uutisessa oli mainittu ohimennen myös iPad johon sen myöskin saa.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Giis:

Kokonaan toinen asia on kertoa jonkun puhelimeen julkaistetun ohjelman tai pelin julkaisusta vain Lumiaan, kuin rinnastaen WP:en olevan vain Lumioiden ominaisuus ja vielä kommenteissakin puhutaan virheellisesti, että Lumiat olisivat ainoita WP-puhelimia Suomessa, joka sekään ei pidä paikkaansa.

No globaalistikin Lumioiden osuus WP-laitteista on 96% luokkaa (lähde), joten ei tässä nyt isosta virheestä puhuta. Joten kun uutisessa todetaan, että "Lumia-puhelimille suunniteltu versio löytyy Windows Phonen Kaupasta", niin käytännössä asia on juuri näin, vaikka teoriassa ilmaisu ei 100% oikein olekaan.

Puhelinvertailu on täynnä paljon räikeämpiä oikaisuja, ylilyöntejä ja virheitä kuin tämän uutisen sisältämät.

Vastaa
Giis
Giis

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 3rd_party:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Giis:

Kokonaan toinen asia on kertoa jonkun puhelimeen julkaistetun ohjelman tai pelin julkaisusta vain Lumiaan, kuin rinnastaen WP:en olevan vain Lumioiden ominaisuus ja vielä kommenteissakin puhutaan virheellisesti, että Lumiat olisivat ainoita WP-puhelimia Suomessa, joka sekään ei pidä paikkaansa.

No globaalistikin Lumioiden osuus WP-laitteista on 96% luokkaa (lähde), joten ei tässä nyt isosta virheestä puhuta. Joten kun uutisessa todetaan, että "Lumia-puhelimille suunniteltu versio löytyy Windows Phonen Kaupasta", niin käytännössä asia on juuri näin, vaikka teoriassa ilmaisu ei 100% oikein olekaan.

Puhelinvertailu on täynnä paljon räikeämpiä oikaisuja, ylilyöntejä ja virheitä kuin tämän uutisen sisältämät.

No se nyt on yks ja sama mitä globaalisesti jutut on suurimmaksi osaksi. Juju on siinä, että Lumia rinnastetaan ainoaksi WP-puhelimeksi ja, että koko peli ylipäätään toimisi vain Lumiassa. Kumpikaan väite ei pidä paikkaansa.

Ja varmasti on räikeämpiäkin virheitä täällä, muttei se poissulje sitä, etteikö tästäkin voisi huomauttaa. Vai? Varsinkin, kun tämä uutinen ei ole ainut, jossa viitataan siihen, että Lumia on ainut WP-puhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja