Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullisen Lumia 640 LTE:n myynti alkoi Suomessa

1
Manu Pitkänen

Edullisen Lumia 640 LTE:n myynti alkoi Suomessa
Microsoft on aloittanut MWC-messuilla maaliskuun alussa esitellyn Lumia 640 LTE:n myynnin Suomessa. Puhelimesta on olemassa myös LTE:stä riisuttu edullisempi 3G-malli, mutta sen saatavuudesta Suomessa ei ole kerrottu mitään.

Lumia 640 LTE:stä löytyy viiden tuuman HD-näyttö (720p), Snapdragon 400 -suoritin, gigatavu keskusmuistia ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Puhelimen takaa löytyy kahdeksan megapikselin ja edestä 0,9 megapikselin kamera. Lumia 640 LTE:n suositushinta Suomessa on 179 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja