Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mortal Kombat X myös mukana kannettavana

2
Aleksi Kauhanen

Veriset turpakäräjät myös mukaan
Mortal Kombat X julkaistiin juuri konsoleille ja muutama päivä ennen konsoliversioita pelaajat saivat käsiinsä mobiilivaihtoehdon pelistä.

Sarjan toinen mobiilipeli noudattaa lähes kaavaa kuin konsoliveljensä erilaisilla kontrolleilla. Suurimpana erona on se, yksi vastaan yksi taistelujen sijaan pelaaja valitsee kolme hahmoa, joilla mukiloidaan vastustajan trio kumoon. Omia ukkoja kehitetään ja parannellaan taisteluista saaduilla kehityspisteillä ja varusteilla.

Kontrollit ovat yksinkertaiset. Hahmo hyökkää ruutua napauttamalla ja liikesarjaa syntyy muutaman naputuksen ja pyyhkäisyn avulla. Torjunta suoritetaan painamalla näyttöä kahdella sormella.

Mukana on sarjan ominaiset brutaalit lopetusliikkeet. Vain muutamalla sormen pyyhkäisyllä pelaaja tekee erittäin rumaa ja veristä jälkeä vastustajan taistelijasta. Kuten moni muukin mobiilipeli, myös Mortal Kombat X sisältää mikromaksuja, joilla hankitaan uusia hahmoja omaan rosteriin.

Mortal Kombat X on ladattavissa iOS:lle ja Androidille ilmaiseksi.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Teamy
Teamy

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

mitkä helvetin veriset turpakäräjät ja mukaan mihin?

Uutisen sisällön perusteella verisillä turpakäräjillä viitataan Mortal Kombat X -peliin. "Mukaan" viittaa mielestäni pelin mobiiliversioon.

Toivottavasti olin avuksi!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja