>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Esittelyssä Androidin parhaat musiikkisoittimet

4
Aleksi Kauhanen

Esittelyssä Androidin parhaat musiikkisoittimet
Puhelinvertailu testasi ja listasi parhaat Androidille saatavilla olevat musiikkisoittimet.

Musiikin kuuntelu onnistuu puhelimen perussoittimella, mutta useimmat äänihifistelijät haluavat säädellä äänen ulostuloa parhaan saundin saavuttamiseksi. Alhaalla mainitut applikaatiot tarjoavat enemmän kuin vain musiikkisoittimen, pyrkien tarjoamaan mahdollisimman miellyttävän musasointi kokemuksen.

Listaan ei lueta mukaan musiikkipalveluita, kuten Spotifyta, Google Play Music -palvelua tai Shazamia, vaikka jokainen edellä mainituista palveluista tarjoaa myös musiikkisoittimen.

Ennen varsinaista listaa, tässä muutama kunniamaininta: Sensor, MusixMatch, doubleTwist, n7player ja Neutron.Equalizer

Useimmiten Google Play Storen parhaaksi musiikkisoittimeksi äänestetty Equalizer erottuu joukosta sen massiivisella taajuuskorjaimellaan. Viisi säädintä sisältävä korjain mahdollistaa omien säätöjen luomisen tai kymmenen valmiin, musiikkigenren mukaan luodun, asetuksen käyttämisen. Muita sovelluksen loistavia ominaisuuksia ovat bassotehostin, häivytystyökalut ja kahden näytön taajuuskorjain.

Equalizer Google Play Storessa.


Poweramp

Kaipaatko musiikkisoittimeesi hyvien ominaisuuksien lisäksi tyyliä? Jos vastaus on kyllä, niin Poweramp on luotu juuri sinua varten. Sovellus kuluttaa erittäin vähän akkua, jonka ansiosta voit nauttia musiikistasi erittäin pitkään. Lisäksi applikaatiossa voit helposti luoda soittolistoja, hakea albumikuvia kappaleisiin ja lisätä soittoon biisien sanat, mikä tekee mukana laulamisesta helppoa.

Poweramp Google Play Storessa

PlayerPro Music Player

Vaikka Equalizer tarjoaa erittäin laajan taajuuskorjaimen, menee PlayerPro vielä pidemmälle tarjoamalla tuplasti suuremman korjaimen. Kymmenellä säätimellä saat varmasti musiikin kuulumaan haluamallasi tavalla. PlayerPro ei pelkästään rajoitu musiikkiin, vaan toistaa myös videotiedostoja, toimien video- ja musiikkisoittimen hybridinä. Joten jos etsit laadukasta mediasoitinta, PlayerPro kannattaa ehdottomasti testata.

PlayerPro Music Player Google Play Storessa.


Shuttle Music Player

Vielä suhteellisen tuntematon applikaatio ei välttämättä hurmaa ihmeellisillä ominaisuuksilla tai upealla ulkoasulla. Shuttlen myyntivalttina on loistava käyttöliittymä, joka on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Lisäksi sovellus pyörii todella hyvin ja tasaisesti. Vaikka Shuttlen käyttäjäkunta ei ole vielä kovin suuri, sovelluksen kokeilua kuitenkin kannattaa vakavasti edes harkita.

Shuttle Music Player Google Play Storessa.

JetAudio

JetAudio tarjoaa käyttäjälleen heti kättelyssä yli kolmekymmentä taajuusasetusta, josta jokainen löytää taatusti vähintään muutaman säädön, jota käyttää. Sovellus sisältää myös todella laajan valikoiman erilaisia ääåniefektejä, joilla saadaan luotua pitkiä soittolistoja kemuihin, joissa musiikin ei haluaisi aina kappaleen vaihtuessa hiljenevän. Vielä kun tämän kaiken päälle lisää näppärän taajuuskorjaimen, bassosäädön ja laajan formaattituen, JetAudiota on hankala olla suosittelematta.

JetAudio Google Play Storessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

R3DgRu
R3DgRu

2

Lisätääs vielä yksi eli Neutron. Hitusen kökkö käyttöliittymä mutta äänenlaatu on parasta ja sopii niille keitä se kiinnostaa. (Toivon mukaan siis kaikille.)

Vastaa
Prepaded_Owner
Prepaded_Owner

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti R3DgRu:

Lisätääs vielä yksi eli Neutron. Hitusen kökkö käyttöliittymä mutta äänenlaatu on parasta ja sopii niille keitä se kiinnostaa. (Toivon mukaan siis kaikille.)

Juuri tuon kökön käyttöliittymän takia Neutron jäi pois varsinaiselta listalta, mutta äänenlaadun vuoksi pääsi kunniamainintoihin.

Vastaa
R3DgRu
R3DgRu

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Prepaded_Owner:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti R3DgRu:

Lisätääs vielä yksi eli Neutron. Hitusen kökkö käyttöliittymä mutta äänenlaatu on parasta ja sopii niille keitä se kiinnostaa. (Toivon mukaan siis kaikille.)

Juuri tuon kökön käyttöliittymän takia Neutron jäi pois varsinaiselta listalta, mutta äänenlaadun vuoksi pääsi kunniamainintoihin.

Aivan joo. Enpä moista listaa huomannutkaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.