Helppo kikka iPhonelle: YouTuben toistaminen taustalla

2
Manu Pitkänen

Helppo kikka iPhonelle: YouTuben toistaminen taustalla
YouTubea ei koskaan tarkoitettu varsinaiseksi musiikkipalveluksi, mutta ajan kanssa siitä on tahtomattaan sellainen tullut. Siksipä Google päättikin lanseerata viime vuonna YouTube Music Keyn, joka lisää palveluun pari musiikin kuuntelun kannalta keskeistä ominaisuutta.

Yksi näistä maksullisista ominaisuuksista on mahdollisuus toistaa YouTubea taustalla. Ilman tilausta sisällön toisto katkeaa kun sovelluksen laittaa taustalle tai puhelimen/tabletin laittaa lepotilaan.

Jos taustasoiton kuitenkin haluaa YouTubeen, mutta et halua maksaa ominaisuudesta, on ratkaisuna käyttää kolmannen osapuolen ohjelmia. Taustasoittomahdollisuutta tarjoaa monet ohjelmat, muun muassa OGYouTube. IPhonella ja iPadillä samaan lopputulokseen on kuitenkin mahdollisuus päästä ilman minkään sovelluksen lataamista.

Niksi perustuu selaimessa katsottaviin YouTube-videoihin, joten aikaisemmin asennettu YouTube-sovellus kannattaa poistaa laitteesta. Kun aloitat haluamasi videon toiston selaimessa, paina kotinäppäintä kerran ja avaa ohjauskeskus pyyhkäisemällä ylöspäin näytön alareunasta. Painamalla ohjauskeskuksessa olevan soittimen play-näppäintä, alkaa videon toisto taustalla ja se jatkuu vaikka laittaisit laitteen lepotilaan.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
365 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.