Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Helppo kikka iPhonelle: YouTuben toistaminen taustalla

2
Manu Pitkänen

Helppo kikka iPhonelle: YouTuben toistaminen taustalla
YouTubea ei koskaan tarkoitettu varsinaiseksi musiikkipalveluksi, mutta ajan kanssa siitä on tahtomattaan sellainen tullut. Siksipä Google päättikin lanseerata viime vuonna YouTube Music Keyn, joka lisää palveluun pari musiikin kuuntelun kannalta keskeistä ominaisuutta.

Yksi näistä maksullisista ominaisuuksista on mahdollisuus toistaa YouTubea taustalla. Ilman tilausta sisällön toisto katkeaa kun sovelluksen laittaa taustalle tai puhelimen/tabletin laittaa lepotilaan.

Jos taustasoiton kuitenkin haluaa YouTubeen, mutta et halua maksaa ominaisuudesta, on ratkaisuna käyttää kolmannen osapuolen ohjelmia. Taustasoittomahdollisuutta tarjoaa monet ohjelmat, muun muassa OGYouTube. IPhonella ja iPadillä samaan lopputulokseen on kuitenkin mahdollisuus päästä ilman minkään sovelluksen lataamista.

Niksi perustuu selaimessa katsottaviin YouTube-videoihin, joten aikaisemmin asennettu YouTube-sovellus kannattaa poistaa laitteesta. Kun aloitat haluamasi videon toiston selaimessa, paina kotinäppäintä kerran ja avaa ohjauskeskus pyyhkäisemällä ylöspäin näytön alareunasta. Painamalla ohjauskeskuksessa olevan soittimen play-näppäintä, alkaa videon toisto taustalla ja se jatkuu vaikka laittaisit laitteen lepotilaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.