Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft päivitti karttasovellustaan Windows 10:lle

1
Manu Pitkänen

Microsoft päivitti karttasovellustaan Windows 10:lle
Windows 10:n uusinta ennakkoversiota Lumia-puhelimilla kokeilevat pääsevät tästä päivästä lähtien kokeilemaan myös Microsoftin uutta Kartat-sovellusta. Ohjelma on suunniteltu universaaliin malliin ja sen työpöytäversio onkin ollut jo saatavilla tietokoneille.

Koska päivitetty ohjelma on suunniteltu universaaleiden sovellusten henkeen, muistuttaa Kartat-ohjelmat hampurilaiskuvakkeineen ja sivusta aukeavine valikkoineen aiempaa enemmän tyypillisempiä Android-sovelluksia. Ohjelman yläreunaan on lisätty hakukenttä, jonka ansiosta sijaintien etsiminen sujuu nopeasti.

Windows 10:n Kartat-sovellus perustuu Nokian HERE-karttoihin, joten muutamia HERE:stä tutut ominaisuudetkin löytyvät Kartoista. Tällaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi mahdollisuus ladata karttoja offline-navigointia varten, ääniopastettu navigointi sekä ylinopeusvaroitukset. Julkisen liikenteen aikataulutiedot on myös lisätty uuteen Kartat-ohjelmaan.

PC:llä Kartat-ohjelma on saamassa myös kaupunkien 3D-kartat.

Huhtikuun loppuun mennessä Windows 10:n käyttäjät pääsevät testaamaan myös uusia universaaleja Office-sovelluksia. Ne on optimoitu kosketusnäytöllisille laitteille eli ne ovat käytännössä iOS:lle ja Androidille jo julkaistujen ohjelmien Windows-versioita. Tietokonelle on kehitteillä oma Office-versio.
Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Ikävää, että se on pitänyt pilata noin huonolla käyttöliittymällä.

Universaaleja office softia on päässyt testaamaan jo kauan aikaa sitten tietokoneella. Ilmeisesti huhtikuun lopussa tulevat myös kännykälle, vai mitä sillä meinattiin?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.