Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisää kuvia verkkoon Galaxy S6 edgen kiinalaiskopiosta

1
PuhelinvertailuKiinalaisvalmistaja ZTE on tuomassa markkinoille uutta Nubia-älypuhelinta. Puhelin tunnetaan mallinimellä Nubia Z9 ja on tietojen mukaan varustettu huippupuhelimelle soveltuvalla tekniikalla, mutta mielenkiintoisin ominaisuus on sen kaareva ja sivulta sivulle ulottuva näyttö.

Nubia Z9:ää voisi kutsu Galaxy S6 edgen kiinalaiskopioksi näytön osalta, vaikka aivan samaan malliin se ei kaareudu. Puhelimen sivut on kuitenkin karsittu olemattomiin ja lasi on kaarevaa 2.5D-lasia.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuu huhujen mukaan muun muassa 5,5 tuuman QHD-kosketusnäyttö, mm. HTC One M9:stä tuttu Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 20 megapikselin kamera sekä lähes kaikki muu mitä huippumallilta voi odottaa.

Laitteen sisarmallit Nubia Z9 mini ja Nubia Z9 Max esiteltiin jo maaliskuussa ja ensi kuussa todennäköisesti kolmikon perusmalli on myös julkistettu.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.