Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi uuden korjaustyökalun rikkoutuneille Lumioille

Puhelinvertailu

Microsoft kertoi viime kuun lopussa laajentavansa Windows 10 Technical Preview -version saatavuutta lähes kaikille Lumia-laitteille ja julkaisi vihdoin testiversion vajaa pari viikkoa sitten.

Kuluttajat pääsevät testaamaan Windows 10:tä Lumia-laitteillaan ilmoittauduttua Windows 10 Insider -ohjelmaan. Mikäli testiversio ei kuitenkana kiinnosta hetken kokeilun jälkeen voi Windows 8.1:n asentaa takaisin laitteeseen.

Valitettavasti Lumia 500-sarjan laitteissa on havaittu bugi, joka rikkoo alustan Windows 8.1:n uudelleenasennuksen yhteydessä. Ongelma koskee Lumia 520, Lumia 521 ja Lumia 525 -malleja.

Tavallisesti Microsoftin Windows Phone Recovery Tool -työkalu korjaa rikkoutuneet asennukset, mutta tässä tapauksessa siitä ei ollut hyötyä mainituille Lumia-malleille. Microsoft on kuitenkin ollu tietoinen ongelmasta ja työstänyt korjausta.

Nyt Microsoft onkin julkaissut uuden työkalun jolla Lumia 5xx -mallit pitäisi saada pääosin taas toimintaan. Ohjelman voit ladata täältä. Niin kauan kunnes alkuperäinen ongelma on korjattu, niin Lumia 520:lle ja sen sisarmalleille Windows 10 Technical Preview ei ole saatavilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja