Sony julkisti Xperia Z4:n Japanissa

3
Aleksi Kauhanen

Sony julkisti lippulaivatuotteensa
The Verge uutisoi, että Sony julkisti uusimman lippulaivapuhelimensa Z4:n Japanissa.

Nipponissa paljastettu luuri ei juuri eroa edellisestä Xperia-sarjan Z3:sta. Viimeisin Sonyn kapula on 6.9 millimetriä paksu, 144 grammaa painava, metallisella rungolla ja lasipaneeleilla varustettu älypuhelin.

Xperia Z4 sisältää 5,2 tuuman ja Full HD -resoluution LCD-näytön, 20,7-megapikselin kameran, 2930mAh:n akun, 2GHz 8-core 64-bit Snapdragon 810 -prosessorin ja 3GB RAM:in. Puhelin pyörii Android 5.0 Lollipopilla, samalla ollen vesi- ja pölytiivis. Toisin kuin Z3:n kanssa, pienempää "Compact" mallia ei vielä ilmoitettu.Sony Xperia Z4 julkaistaan Japanissa neljässä eri värimallissa tänä kesänä. Muiden alueiden julkaisuajankohdasta ei vielä ole tietoa. Lisätietoa luurista saat Sonyn Japanin mobiilisivulla.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
digi-jaakko (vahvistamaton)

2

Toivottavasti Compact-mallin tilalle tulee joskus huhuiltu Z4 Music, jossa on 4-tuumainen näyttö kapeammalla kuvasuhteella. Ja toivon että samalla käyttöön on otettu myös kestävä runko, eikä mitään lasista missään kohdassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.