Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Android Wear -päivitys tuo isoja uudistuksia

3
Sami Koivunen

Uusi Android Wear -päivitys tuo isoja uudistuksia
Google kertoi eilen tuovansa Android Wear -käyttöjärjestelmällä varustetuille Android-älykelloille kattavan päivityksen.

Päivityksen myötä älykellojen sovellukset voi asettaa siten, että ne pysyvät jatkuvasti näkyvillä älykellon näytöllä. Päivitys lisää kelloihin myös käyttöjärjestelmätuen wlanille. Ominaisuus on kätevä tilanteissa, joissa bluetooth-yhteyttä ei ole saatavilla.

Muita uudistuksia ovat esimerkiksi tuki emojien lähettämiselle piirtämällä ja tuki kellon ilmoitusten ohjaamiseen rannetta kääntämällä. Lisäksi sovellukset ja yhteystiedot ovat päivityksen myötä vain yhden napautuksen päässä kotinäyttönä toimivasta kellonäkymästä.

Päivitys saapuu kaikkiin seitsemään Android Wear -älykelloon seuraavan parin viikon aikana. Ensimmäisenä päivityksen saa LG:n Watch Urbane.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

tataka
tataka

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Kuulostaa epäilyttävästi Apple Watchin kopioinnilta

Tai sitten apple kopioi älykelloonsa android wear sekä tizen os hyviä puolia.

Minusta hyvä jos kilpailua on, android wear puuttuu tuki kaiuttimelle joka sallisi esimerkisi puhelut, ääniavustajan(google now tai vaikkapa cortana jos mikkisofta haluaa) sekä kätevän kääntöohjelman jolla keskustelu sujuvampaa ulkomailla kuin kännykän taskusta ottamisen. Avustaja on jo samsungin tizen sekä applen kelloissa kuten myös puhelut joita moni muukin älykello tukee.

Vastaa
LaDeXi
LaDeXi

3

Edelleen tuo tuntuu vain Google Now:lta joka on täysi turhake. Tizen on toistaiseksi ollut omasta mielestä paras älykellokäyttis ja näköjään tulee olemaan jatkossakin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja