>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Esittelyssä iOS:n parhaat musiikkisoittimet

Aleksi Kauhanen

Esittelyssä iOS:n parhaat musiikkisoittimet
Puhelinvertailu testasi ja listasi iOS:n parhaat musiikkisoittimet.

Viime viikolla testasimme Androidin parhaat soittimet, joten oli vain ajan kysymys, jolloin listaisimme Applen laitteiden musiikkisoittimet.

Samat säännöt koskevat tätä listaa, kuin Androidia eli mukaan ei lasketa Spotifyn kaltaisia musapalveluita.

Ecoute

Ecoute antaa sinulle mahdollisuuden sekoittaa albumeja, lisätä helposti kappaleita ja näyttää niiden lyriikat. Ohjelmassa on myös automaattinen yömuoto, sekä tuki AirPlaylle ja iTunes Matchille, joka pitää metadatasi synkattyna, mukaan lukien soittokerrat. Muihin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa Spotifysta tutut toistojonon luominen.Kauniilla käyttöliittymällä kruunattu soitin on usein mainittu olevan iOS:n yksi parhaista musiikkisoittimista.Ecoute App Storessa.

Groove

Groove ei geneerinen musiikkisoitin. Applikaatiolla on kyky analysoida musiikkivalintojasi. Tämän avulla ohjelma voi itse luoda soittolistoja napin painalluksella. Eleillä ohjailtava sovellus voidaan yhdistää iTunes Matchiin, Apple TV:hen ja AirPlay-sovellukseen, jolloin soittolistat saadaan kuulumaan joko tv:ssä tai kaiuttimissa.

Groove App Storessa.

Denon Audio

Denom Audion mukana tulee tehokas taajuuskorjain, joka manipuloi erilaisten bändien saundia ilman, että äänen laatu laskee. Toinen uniikki ominaisuus Denon Audiossa on sisäänrakennettu radio, joka suosittelee sinulle kanavia, joita voit streamata laitteeseesi.

Denon Audio App Storessa.

Stringer

Stringerillä kuuntelet musiikkia sekoituksella ja vedät "putkeen" kappaleesi. Voit muuttaa putkeasi vaikka kesken soiton ilman erillistä valikkoa. Tallentamalla putkesi voit toistaa hyväksi havaitun listan milloin tahansa ja luoda uniikin kokoelman ajan kanssa.

Stringer App Storessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.