>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10 puhelinkäyttiksestä vuoti video nettiin

1
Aleksi Kauhanen

Video tulevasta käyttöjärjestelmästä vuoti nettiin
Microsoft kaavailee parhaillaan tulevaa Windows 10 käyttöjärjestelmää, jonka olisi tarkoitus saapua markkinoille joko kesällä tai alkusyksystä. Nettiin on kuitenkin vuotanut jo videota käyttöjärjestelmän mobiiliversiosta.

Video on Japanin kielellä ja kuvaa järjestelmän 12544 buildia. Puhelimille on ollut saatavilla käyttiksen aikaisempia buildeja, mutta ilmeisesti kyseessä ei ole viimeisin versio siitä.

Luotetusta lähteestä saatu video näyttää, kuinka suuren loikan versioiden välillä on. Taustakuvien läpinäkyvyys, Lumia kamera 5,5 ja applikaatio päivitykset ovat videolla esitetyt suurimmat uudistukset.Mitä mieltä sinä olet videosta ja sen esittelemistä uudistuksista? Kerro se meille kommenteissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.