Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acer loikkaamassa pelimarkkinoille

2
Aleksi Kauhanen

Acer loikkaamassa pelimarkkinoille
Acer suunnittelee julkaisevansa kahdeksan tuuman Android-pelitabletin tämän vuoden lopulla.

Acer esitteli pressitilaisuudessa Iconia Tab 10:n rinnalla Predator-tabletin New Yorkissa. The Predator omaa mielenkiintoisen, melko kulmikkaan mallin. Engadgetin mukaan Acerin raportti kertoo tabletin sisältävän tuntoaistiin perustuvan värinäominaisuuden, kun pelaat esimerkiksi autopeliä ja teet nopean kurvin. Laite sisältää myös neljä kulmissa olevaa kaiutinta.Acer ei vielä ole paljastanut mitään muuta yksityiskohtia Predatorista, kuten hintaa, prosessoria, muistia jne. Selkeästi kyseessä on vastaiskua Nvidian Shieldille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.