Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuinka paljon Apple Watchin akusta on enää jäljellä vuonna 2017?

Manu Pitkänen

Kuinka paljon Apple Watchin akusta on enää jäljellä vuonna 2017?
Apple Watchin myynnin alkamisen myötä älykellon yksityiskohtaisista ominaisuuksista on opittu taas hieman lisää. Aamulla uutisoimme iFixitin purkuartikkelista, joka paljasti kellon sisältävän 205 milliampeeritunnin akun (nykyisissä älypuhelimissa akkujen kapasiteetti on luokkaa 2000 mAh).

Applen päivittämällä tietosivulla taas kerrotaan, että Apple Watchin akku säilyttää 80 prosenttia kapasiteetistaan tuhannen latauskerran jälkeen. Käytännössä jos akkua pitää yllä päivittäin ja lataa sen akkua sen mukaan, niin varauskapasiteetti on hiipunut noin 2,5 vuodessa 165 milliampeerituntiin.

Rannetietokoneen akku säilyttää alkuperäisen kapasiteettinsa Applen ilmoittamien lukujen mukaan yhtä hyvin kuin iPad ja kestää latauskertoja kaksi kertaa paremmin kuin iPhone (80 prosenttia kapasiteetista 500 latauskerran jälkeen).Apple Watchin akun takuuajan ulkopuolisesta vaihdosta Apple veloittaa Yhdysvalloissa 80 dollaria.

Älykellon käyttöaikoja latauksen jälkeen Apple on luetteloinut täällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.