Google Maps -löydös naurattaa: Android kastelee Applea virtsalla

1
Manu Pitkänen

Google Maps -löydös naurattaa: Android kastelee Applea virtsalla
Applen kartat ovat huonossa maineessa epäonnistuneen lanseerauksensa takia, mutta ei Googlenkaan täysin virheettömiä ole: tästä hyvänä esimerkkinä Islamabadin (Pakistan) lähistöltä löydetty "puistoalue", jonka muodot piirtävät kartalle Applen logon päälle virtsaavan Android-hahmon.

Jekun päätyminen kartalle on vielä avoin mysteeri, mutta se on voinut löytää tiensä Google karttoihin Map Maker -palvelun kautta. Map Makerin avulla käytännössä kuka tahansa voi muokata karttoja ja korjata Google Mapsista löytyviä virheitä tai vanhentuneita tietoja. Kun tarpeeksi moni käyttäjä on vahvistanut vapaaehtoisvoimin tehdyt muutokset, otetaan ne käyttöön Google Mapsissa.

Uutisotsikoihin päätyneen tapauksen kohdalla riittävän moni Androidia fanittava Map Maker -käyttäjä on saattanut pitää jekkua niin hyvänä, että ovat liputtaneet muutoksen puolesta, eikä Googlella ole huomattu epäkohtaa.Google Mapsiin ilmestynyt Android-hahmo löytyy täältä. Alla on vielä ruutukaappaus jekusta, mikäli Google sattuu poistamaan sen.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.