Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta tulossa alkuviikosta kolme uutta laitetta?

PuhelinvertailuHuawei esitteli Euroopassa P8-älypuhelimen aivan hiljattain, mutta jo ensi viikolla tulossa on jotain uutta. Yhtiö on lähettänyt kutsuja 29. kuluvaa kuuta järjestettävään tapahtumaan, josta odotetaan peräti kolmea uutta laitetta, kertoo Gizmo China.
Kiinalaisyhtiö julkaisi kotimaansa suositussa sosiaalisessa mediassa yllä olevan kuvan kolmikosta, joiden arvellaan olevan Honor 4C Play, 4C Note ja 4C Max. Laitteissa on kovasti yhdennäköisyyttä, mutta erottavana tekijänä tietysti koko.

Toistaiseksi kyseessä on kuitenkin vain yksi vuoto/huhu, joten se on syytä ottaa varauksella.
Töihin AfterDawniin
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja